Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet a mellizmot rádolgo...

Hogy lehet a mellizmot rádolgozni a szegycsontra?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el kondizni, lehet azért vagyok ettől megijedve, de vhogy a két mellizmom között túl nagy a hézag...

Íme amire hasonlítok: [link]

(ez a fickó valami mellnagyobbító plasztzikai baormságon vett részt de mégis ilyesmi nekem is.

És íme egy szerintem "normális" mellizom (megjegyzem ez már kicsit többet edzett nálam :) : [link]

Van vmi gyakorlat amivel el lehet ezt érni hogy csak egy ilyen szép csík legyen ott ne pedig egy 1cm-s hézag???

2012. márc. 7. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez genetika, de minél nagyobb izomtömeget pakolsz az adott izomcsoportra, annál kevésbé fognak látszódni az esetleges "hibák".
2012. márc. 7. 18:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudsz olyan képet mutatni akinek nagyon ki van dolgozva a mellizma és ilyen hibája van? :$
2012. márc. 7. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
nem, te marha. azért nincs ott semmi, mert nem vagy izmos. majd, ha izmos leszel, akkor nem lesz hely se.
2012. márc. 7. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Tahó a stílusod de remélem Neked lesz igazad! De akkor mondj olyan gyakorlatot ami a mellizom azon részét dolgoztatja meg, tehát a közepén...
2012. márc. 7. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Na vajon melyik gyakorlat? Fekvenyomás, csíragyerek. majd ha 100al szériázol, megszűnnek a gondjaid...
2012. márc. 8. 01:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem akarok olyan batár állat lenni... Főleg mer utána úgylátszik társul egy primitívség mint ami benned van....

Ott a link amit küldtem ami jó és az nem 100al szériázik az fix....

2012. márc. 18. 00:04
 7/7 anonim válasza:

6 év késéssel...a fekvenyomásnak vannak különböző variációi, ami erre a problémára kell (már ha még aktuális) a szűk fogású fekvenyomás.

kis segítség: [link]

ez ugyanis a mellizom belső részét dolgoztatja meg elsősorban, ami a szegycsonti rész. remélem még segitett ez így 2018ban is...

2018. júl. 31. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!