Hogy lehet a mellizmot rádolgozni a szegycsontra?
Nemrég kezdtem el kondizni, lehet azért vagyok ettől megijedve, de vhogy a két mellizmom között túl nagy a hézag...
Íme amire hasonlítok: [link]
(ez a fickó valami mellnagyobbító plasztzikai baormságon vett részt de mégis ilyesmi nekem is.
És íme egy szerintem "normális" mellizom (megjegyzem ez már kicsit többet edzett nálam :) : [link]
Van vmi gyakorlat amivel el lehet ezt érni hogy csak egy ilyen szép csík legyen ott ne pedig egy 1cm-s hézag???
Nem akarok olyan batár állat lenni... Főleg mer utána úgylátszik társul egy primitívség mint ami benned van....
Ott a link amit küldtem ami jó és az nem 100al szériázik az fix....
6 év késéssel...a fekvenyomásnak vannak különböző variációi, ami erre a problémára kell (már ha még aktuális) a szűk fogású fekvenyomás.
kis segítség: [link]
ez ugyanis a mellizom belső részét dolgoztatja meg elsősorban, ami a szegycsonti rész. remélem még segitett ez így 2018ban is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!