Edzés után benyomom a turmixomat és utána egyből kajálok is az baj?
Valamiért nem találom, most csak erre akadtam rá: [link]
"Az edzésvolumen szerepe" című bekezdésben említik, hogy miért is nem kell olyan hosszú edzéseket csinálni (de azért elolvashatod az egészet).
Meg ha belegondolsz, egy izomcsoportra max. 10 sorozat ami kell (ha ezek elég intenzívek akkor simán le lehet fárasztani kellő képen). Ha szétosztod az izomcsoportokat mondjuk 4 napra, akkor úgy 2 izomcsoport jut egy napra. Mindegyikre 10-10 sorozat (lehet hogy már ez is túledzéshez vezetne), akkor az 20 sorozat. 1 sorozatot kb. 1 perc végigcsinálni, vagy még annyi se, plusz utána 1 perc pihenő. 20 sorozatnál ez 40 percet jelent. Aki ezzel nem végez 1 óra alatt, az vagy túl sokat pihen, vagy túl sok izomcsoportot edz egy nap. Ebbe az 1 órába nem számoltam bele az aeron/kardió edzést.
köszi
akkor nekem másik edzéstervet kell csinálnom mert én 3 naposat csinálok és a hétfői nap elnyúlik 2 órára de néha több :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!