Mennyi a helyes gyakorlat szám? Mert hallodtam olyat hogy 4 gyakorlat utána hülyeség csinálni többet "mert pusztitod" az izmod ez igaz?
A legelfogadottabb a 8-12.
Ilyen "izompusztítós" megközelítésről még nem hallottam, viszont van olyan heavy duty edzésfajta, ami csak 4-6 ismétlésszámig megy, de akkor azt is olyan súllyal csinálja, hogy tényleg ennyi menjen belőle szabályosan, valamint nem dobálják a súlyokat ilyenkor lendületből.
1 nap mell bicepsz
2 nap hat
3nap tricepsz vall
4nap lab
jo edzes lenne mar 1eve 8honapja edzek mi a velemeny?
A tömegelés az étrenden múlik. Egy izmot (kevés kivételtől eltekintve) nem érdemes és normális edzésterv mellett általában sem az időd sem a megmaradó erőd nem engedi, hogy megedzd. Ha meg tudod többször is edzeni, akkor nem elég intenzíven csinálod és vissza is vet a fejlődésben.
Tessék, én innen lestem le anno az edzést, szerencsére még mindig megvan a honlap: [link] Változtatgathatsz rajta, de egy jó vázat ad ahhoz, hogy legyen elképzelésed az edzésrutin felállításáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!