Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzóval való guggoláshoz...

Súlyzóval való guggoláshoz kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdése, hogy a képen látható súlyzóval érdemes guggolásokat csinálni? Tudom, nem arra való, de egy elég kicsit edzőterembe járok elég régimódi súlyzókkal vagy éppen ami egyenes lenne, arra nincs ilyen erősítő, amivel fixálni lehet a súlyt. Kicsit gagyi hely, tudom, de jó lenne kiegészíteni az edzéstervemet súllyal való guggolásokkal. Mit gondoltok? Köszi!

A súlyzó:

[link]

2013. jún. 10. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valahogy meg tudod tartani a válladon, akkor lehet. De tarthatod a mellkasodon is. És lehet kézisúlyzókkal is guggolni.
2013. jún. 10. 13:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, megmarad a vállamon és tudom szabályosan tartani, ahogy a másikkal szokás, hogy jó helyen tartsam. Kézi súlyzókkal próbáltam, azzal kicsit bénáztam, mert kicsit elcsúsztak, a rudat egyszerűbben tudom helyesen tartani.
2013. jún. 10. 13:37
 3/3 anonim válasza:

Ha fixen meg tudod tartani, hogy ne mozogjon el, akkor nyugodtan csináld.

Az ilyen hajlított rudakat pedig francia rudaknak hívják.:)

2013. jún. 10. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!