Mit tegyek ha a hasam és mellem nagy de alapvetően vékony vagyok?
ha jól gondolom akkor nem érdekel téged azt izom építés pusztán jól akarsz kinézni,nem hízni sehová a jelenlegi felesleget pedig szeretnéd leadni és megtartani a formát.
ehez most szálkásítás kéne,legyen egy szálkásító diétád,mellé menjen aerob mozgás és lesz fogyás.
ha elérted akkor pedig egy olyan étrend lenne szükséges amitől nem koplalsz eszel eleget de nem is hízol el.
tehát normális kajákból össze rakott hogy ne szedd vissza a felesleget.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam szóval leírom mi a helyzet.
Mint írtam 190cm/70kg vagyok sztem ez nem túlsúly, szóval a genetikám olyan hogy a felsőtestemre hízok. Így a felső testem elég zsíros de mint írtam a karom és lábam nagyon vékony, olyan mint az anorexiásoknak :S. Több hónapon keresztül szinte minden nap eljártam futni és alig ettem mégse voltam képes leadni. Én szeretnék testépíteni és izmosodni mindenhol csak félek hogy a felső testem még zsírosabb lesz :/
igazad van,a számadatokra nem is figyeltem.
ilyen magasság és súly mellett súlyfeleslegről nem beszélhetünk.
tömegnöveléssel fog fel menni egy kis zsír is de ahhoz hogy elérd hogy a végtagjaid vastagodjanak kénytelen vagy tömegelni.
hogy minél kevesebb zsír szaladjon fel minél pontosabban belőtt étrend szükséges.
tehát akkor tömegnövelő étrend és súlyzós edzést javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!