Hogyan vastagodhatna a karom, és jól haladok az edzéssel vagy nem?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4 és fél hónapja hasizmozok, fekvenyomásokat csinálok, és a karomat is edzem. Az elején proteint ittam mellé, az utóbbi 3 hónapban pedig tömegnövelőt. Figyelek arra hogy sokat egyek és hogy mit. 4 és fél hónap alatt felszedtem 6,5kg-ot, és nem tudom hogy ez jó vagy kevés? Hetente 3-szor vagy 4-szer edzek. A másik kérdés pedig az, hogy a karom nem igazán vastagodik, csak nagyon kicsi változást látok rajta. Kérlek segítsetek, hogy még milyen gyakorlatokat lenne érdemes csinálnom. Ja, és 172 cm magas vagyok, 60,5kg súlyú. 16/F2013. jún. 9. 11:54
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2013. jún. 9. 12:44
12/12 anonim válasza:
10#: Márpedig szükséges a rendszeres, tiszta étkezés, máskülönben nem fog nőni a tömeg.
Az pedig tévhit, hogy csak akkor eredményes az edzés, ha izzadsz. Ez abszolúte nem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!