Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan tudom ha bevan durranva...

Honnan tudom ha bevan durranva a karom?

Figyelt kérdés
és ha utána edzek rá akkor nagyobb lesz vagy akkor már hadjam abba?

2013. ápr. 20. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Érzed ha bevan durranva a karod + látszik is.

"és ha utána edzek rá akkor nagyobb lesz vagy akkor már hadjam abba?"

ezt nem tudom értelmezni, bocsi

2013. ápr. 20. 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:
hogyha bevan durranva a karom és még gyúrok rá akkor nagyobb lesz?
2013. ápr. 20. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz nagyobb, nem tud még jobban bedurranni. És ez csak ideiglenes, nem fog úgy maradni, max edzés után kis ideig.

Az még nem elég, hogy bedurran. Rendesen végig kell edzeni az előrt gyakorlatokat. Pl van bicepszre 2-3 gyakorlatod, de már az elsőnél be fog durranni a karod. De ekkor még nem hagyod abba, hiszen van még rá gyakorlat.

Persze kezdőként érdemes 3 napos teljes testes edzést végezni, ahol minden izomcsoportra nyomsz 1-1 gyakorlatot, 3-3 sorozattal, sorozatonként kb 10 ismétléssel.

2013. ápr. 20. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ember, lenyomsz egy megfelelő edzésprogramot az izomra, megfelelő számú gyakorlattal, sorozattal és ismétléssel. Ha jól dolgoztál, bedurran az izom, mert vérbőség alakul ki a hirtelen anyagcsere szükséglete miatt. Emiatt kissé bepirulhat az izom környéke+megnagyobbodik. Ha összességében egy edzés alatt túl sokat edzel egy izmot, vagy egy héten többször megedzed-kivételek ez alól pl. a has és a vádli-akkor az nagy valószínűséggel visszavetheti a méretbeli gyarapodást.
2013. ápr. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!