Azt vettem észre, hogy még a karom is narancsbőrös, mármint ha úgy éri a fény akkor úgy tűnik. Mit tegyek?
nem egészen világos,de ha ideális a testzsír százalékod és ennek ellenére ez a tünet,akkor használj több testápolót.
ha extrém száraz a bőröd itt-ott,akkor a bőrgyógyász ír fel speciális krémet,amit a patikában összeállítanak.
Narancsbőr eltüntetése komoly feladat! Sovány ember kis testzsírral is lehet narancsbőrös! Helytelen táplálkozás, sok cukros étel, ital, kevés mozgás, kevés víz.
Ahhoz, hogy elrüntesd fel kell hagyni minden cukros étellel itallal!
Rengeteg vizet kell innod, ez nagyon fontos ! És a sport! Ha már ott a naracsbőr azt csak kemény sportolással tudod legyűrni, és nem elég 10 perc séta, vagy három guggolás, kitörés, karemelés.:(
Gondolom nem csak a karod olyan, mivel írod is... Én a teljes testes edzést javaslom, ott feszesedik izmosodik legjobban a bőr, mással nem tudod ezeken kívül eltüntetni!
Még a rendszeres szauna nagyon jó, de az kiegészítés képp.
Dehogy keverem, nem vagyok hülye...
Köszi, de az az igazság, hogy én heti 5X kondizok mindenhova (vádli,comb,fenék,has,bicepsz, tricepsz...) Szóval a testmozgás nem lehet baj :/ Viszont tény, hogy keveset iszom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!