Szeretném növelni karom átmérőjét 14 éves,55 kg. Van valami tabletta vagy szer amivel lehetne növeln?
Figyelt kérdés
#Szeretném karom átmérőjét növrlni
2013. jún. 2. 23:25
2/12 gomzoli válasza:
Van ra szer, vasbol van, de nem lenyelni, vagy rakenni kell, hanem par honapig emelgetni.
3/12 stalkerboss válasza:
Hát az már elég baj ha még el sem kezdtél gyúrni és a könnyebbik utat választod.Amúgy meg minek 14 évesen nagy kar elmondok neked egy titkot:a legtöbb kigyúrt faszi aki ennyi évesen ugyanezt a kérdést tette föl csak ő élt is a dologgal abból általában senki nem lett a 30-as éveire.Inkább tanulj és hagyd a fenébe az egészet de ha nem vagy nagy agytröszt kezdj inkább tornázni amivel az izmaid erejét növelheted.
5/12 anonim válasza:
Van rá szer: élelmi-szer! (vagyis tömegnövelő étrend. + ugye nem ártana edzeni. Ilyen korban neked még saját testsúlyos edzés kellene, nézz utána a fegyencedzésnek.
6/12 anonim válasza:
Ha te is ilyen szép akarsz lenni, akkor van rá megoldás.
Gyorsan megvan és még edzeni se kell :)
7/12 anonim válasza:
6:
Én is ilyet akartam linkelni, de megelőztél.
Végül is semmi baj, ha a természetes szelekció dolgozik...
10/12 anonim válasza:
Tömegnōvelő diéta kell és vegyél egy tömegnövelöt
pl:jumbo professional .Ne érdekeljen a sok értelmetlen válaszolo.Én 14 éves vagyok 7honapja gyurok és 38-as a karom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!