Hogy lehet valaki ekkora... :O
Ki mondta hogy a hús az nem tápláló?
Csak eppen nem kene osszehasonlitani a szalamit es a csirkemellet. Eg es fold...
Es ki mondta hogy en nem eszek hust? Szerinted csak a turmixokat iszom?
Igen, kerlekszepen a zabpelyhet sem eszem tejjel. De ha neked annyitlra szukseged van a boltban kaphato tejporra,vagy a lajtozra,akkor idd nyugodtan.
Akkor megis mit ajanlasz a zaboehely helyett? Kivancsi lennek. Irj egy minta etrendet legyszives.
Ezzel az egesszel az a gond,hogy kitalalsz valamit,fogalmad sincs a tenyekrol,gondolom egy csokeveny vagy,de itt osztod az eszt. -_-.........
Szalámi = hús.
Az hogy valami idióta sz.art árul szalámi néven.. őt majd lehet megölik élelmiszer hamisításért. Ettől még egy jó szalámi (megkockáztatom egy Pick téliszalámi vagy egy valódi, házi szalámi) hús. Tehát ne fi.kázzuk le.
Te halálra tudnál verni egy olyan embert aki szójás s.zart árul 'szalámi' néven? Én igen, és nagyon élvezném. Sőt, megkínoznám. Érezze a súlyát annak hogy hús helyett valami hamisítványt árul. Ezzel nem csak testépítőket verne át, hanem engem is, szerintem kiverném a fogait aztán lenyúlnék a torkán, és széttépném a gyomrát. Ezt megérdemelné egy élelmiszerhamisító, ugye?
Igen,megerdemelne. Ez ketsegtelen.
De egy testepito meg pick szalamit sem eszik. Ugy ertem nem ebbol all a feherjebevitele.
Hanem csirkemellet?
A zsírtartalmon kívül komolyan van más különbség hús és hús között?
Edes istenem. A szalami az mar egy feldolgozott elelmiszer, mig a csirkemell termeszetes,allati eredetu hus.
Szerinted akkor taperteke egyenlo?
Es megnezem mikor eszel meg 100 g szalamit egy etkezesre.
"Es igen,edzes utan pont hoy kellva ch, mert ilyenkor a legfontosabb nekem hogy az anabolikus hormon eljuttassa a tapanyagot az izmokba."
Ez eddig a legjobb. :D A vízbű veszi ki a zoxigént. XD
Hagyd ezt a tápműves gyereket, azt hiszi, hogy körülötte forog a világ és hogy aki nem az által is követett étrendet követi, az már hülye :D
Mostanában szlalomozik a fogyókúra és a sport témakör között, és elég zavaró, hogy belepofázik a testépítésbe, amikor fingja sincs, mi fán terem az. :)
Kérdező, én azt tanácsolom, hogy figyeld a tested, ha kicsit bezsírosodsz, csökkentsd 50-70g-mal a zabot(és ezzel ugye csökken a ch mennyiség is), aztán ezt még mindig tudod állítgatni :)
Olyan ez, mint a mérleghinta ;) Csak ügyesen, további szép napot!
MrPifta!
"nem volt szó testépítésről"
a "Testépítés" kategóriában van....szerinted miről lenne szó?
Utolso elottinek.: ha kicsit bezsírosodok? :) es a zabot csokkentsem? Ne a dextrozt,vagy inkabb valami mast? Pont te dumalsz,aztan fogalmad sincs rola. Gratulalok neked ha a zabtol bezsirosodtal. ugyes vagy.
Csak ezt nem is ertem miert irtad le mikor szo sem volt zsirosodasrol...
"Mostanában szlalomozik a fogyókúra és a sport témakör között"
Ne haragudj, de én b@zott régóta szlalomozok a fogyókúra és a sport, időnként az egészség rovat között. Újfiú, úgy látszik nincs még beavatva itten a popid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!