Mikor, kinek?
Tömeget növelsz?
Hol van a fehérje, zsír, vitaminok, ásványi anyagok? A zab olcsó az tény, de nem éppen egy tápláló kaja. Szénhidrát, oké de valami hasznos mellé? Tojás, hús, protein turmix?
Van egy étrendem. Nyugi...
5 tskg ch es 2 tskg feherje.
Szoval tomegnovelesnel sok a 150 g?
Vagy akar ehetek 200 g-ot is egyszerre?
hogyne ehetnél, azt eszel amit szeretnél!
150g az csak a párizsi/szalámi/kolbász mennyiség, amit enni szoktam+vaj, kenyér
Szerintem értelmetlen, fölösleges és csak a cukorbetegséget sietteti. 150g zabpehely kalóriamennyiségét zsírból is bevihetnéd, az nem okoz inzulinrezisztenciát.
És a ch mehetne edzés utánra, addig minek.
Gyokerek!!!
Utolso elottinek; parizsi,szalami,kolbasz az a leg egeszsegesebb kaja. Es testepiteshez idealis. Gratulalok...
Utolsonak: ch mehet edzes utanra,adsig minek.
Igazad van,minek is a tomegnoveleshez a sok ch,hiszen felesleges. Egyel te is parizsit meg szalamit.
Edzes utanra meg ep eszu ember nem zabpelyhet hasznal,hanem vitargot vagy dextrozt. Gratulalok...
"Reggelire a 150 g zabpehely túl sok?"
Ez volt a kérdés, nem volt szó testépítésről.
Párizsi, szalámi - hús.
Most hogy a párizsiba nem húst tesznek hanem töltelék szarokat, az más kérdés. De húsevéssel óó teljesen ki vagyok békülve.
Edzés után vitargó.. nekem 8, a zab is gyors ch egyébként, bár divatos lassúnak nevezni.
A tömegnövelés azért káros, mert rengeteg ch-t esznek. Ha összesen az edzés utáni cukor vagy keményítő lenne csak, akkor lényegében nem is nagyon lenne baj vele.
De egész nap, most tényleg miért eszed? Miért akarod a legócskább tápanyaggal terhelni a testedet, amikor mondjuk zsírt is ehetnél, fehérjét ?
A sok keményítőtől inzulinrezisztens leszel, ráadásul még ha nem is eszel zsírt akkor is érelmeszesedés alakul ki a gyulladásoktól. Inkább zsír, hús és edzés után legyen.. valamennyi ch. Legyen gyors ch, oké én aztán nem leszek már ilyen beszólogatós. Én is szeretem a cukrot.. az édes ízt. A mézet.. Legyen édes turmix, mert az hiperszuper. De egész nap már reggeltől a zab, áhhh .. ez egyszerűen nincs eléggé átgondolva, csak mindenki csinálja mert elolvasta hogy ez így demégmilyenjó.
Hat te biztosan tudos hogy mi a jo. Talan testepito vilagbajnok vagy,nem? Egyel nyugodtan szalamit. Taperteke kb. 0. Igen,edzes utan vitargo vagy dextroz. De lehet rad hallgatok es akkor majd eszek edzes utan zabot meg szalamit turmixba.
A tomegnoveles arrol szol.hogy sok ch- t esznek. Nem magyarazom el hogy miert. Ha csak az edzes utani cukor menne,akkor qrva jo lenne. Te biztos sokat edzettel. Es eleg volt neked az edzes utani cukor. Csak akkor nem tudom mit hasznalt el a szervezeted edzes kozben.
A legocskabb tapanyaggal? Leterhelni? Most erre mit mondjak ugy megus? Hat te a kis szalamiddal meg vizes zsemleddel tuti nem terheled le a tested,mert olyan gyorsan felszivodik,hogy keterhelesrol szo sem lehet.
En nem mekis kajat eszek bazz. A csirkeben es a rizsben mi a karos? Teljes kiorlesu tesztaban? Inzulinrezisztencia.. Az aztan biztosan bekovetkezik majd...
Miben van az a sok kemenyito,amit en eszek?
Igen. Zsirt is eszek. Csak eppen telitetlen zsirokat. Es igen,edzes utan pont hoy kellva ch, mert ilyenkor a legfontosabb nekem hogy az anabolikus hormon eljuttassa a tapanyagot az izmokba. Dehat aki edzett mar,annak ezt minek is magyarazom...
Hat igen,biztosan mindenki ezt olvasta a nagykoyvben. Te lehet hogy valami sajat konyvet olvastal,vagy schobert norbi fas.omdietajat.
De majd megfontolom es lehet hogy ezentul rad hallgatok inkabb.
-_- ...
Egy szalámiban 0 tápanyag?
Tehát neked a hús az tápláló. Ezt te sem gondolod komolyan..
Jó, kövesd a szénhidrátmániás tömegnövelést, egyél müzlit vagy zabot vagy akármit reggelire.. Meg neked ne legyen tápláló a hús (szalámi). De nagyon jól tudjuk mindketten hogy te is táplálónak találod a húst, mivel teljes spektrumú aminosav profilja van (tehát egy normális szalámi tápláló, pont) akkor miről beszélünk..
Csak azért vitázol, hogy nekem ellentmondj. Azt elfogadom, hogy sok ch-t akarsz enni, tudom hogy így a legkönnyebb a testépítés. De miért kell annyira sz.arul fogalmazni, hogy egy szalámiban alig van tápanyag.. Ez beteges. Nem csak az ultraszűrt fehérjeporok jók ételnek..
Zöldség és húsevő vagy, ez alól nem bújhatsz ki tehát ezek az élelmiszerek tartalmazzák a tested számára alapvető tápanyagokat. Ahhoz hogy nagy legyél persze segít a liszt, cukor (sok gyors szénhidrát). De utána nézhetnél más tömegnövelő elveknek is, nem bánná ám meg az egészséged ha nem zabbal indítanál reggel. Meg sem kérdezem hogy tejjel eszed-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!