Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nők is kokszolnak?

Nők is kokszolnak?

Figyelt kérdés
pl. konditermekben elég sok "hobbi kondis" srác kokszol, csak a jobb kinézet érdekében. Ez nők körében mennyire jellemző? Vagy akár egy fitness modell versenyen?
2013. jún. 9. 01:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azért ha pl ilyen egy női terem, akkor az elég érdekes :D

[link]

2013. jún. 10. 16:16
 12/19 *Glissade* ***** válasza:

Ez se jobb:DDD

[link]

2013. jún. 10. 19:19
 13/19 *Glissade* ***** válasza:

Róluk sem tudom eldönteni,hogy épp miben "mersterkednek":DD

[link]

2013. jún. 10. 19:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Na jól van.. ezeket nem kellett volna belinkelni. Estére felhúztam magam pedig edzés közben szépen lenyugodtam már.
2013. jún. 10. 22:48
 15/19 *Glissade* ***** válasza:
Miért, mi a baj?
2013. jún. 11. 02:35
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy gyógyászati egyesületnél tevékenykedek. Például ott tanulok harcművészetet.

Olyan nőkön segítettek, akiknek ha nem műtik ki a petefészkét halált ígértek az orvosok. Nem műtötték ki, hanem meggyógyultak.

Maga az egyesület olyan szinten kiscsoportos, már-már magánórákat tart hogy nem bír működni, arról nem is beszélve hogy az edzők mondjuk egyenek is valamit. De a csillili primitív, had kockáztassam meg lópikulát nem érő edzésekre (de itt nem csak a linkelt akármire gondolok, hanem a flabéloszos zumbás speedfitnesses hétszentségre) arra mennek. Abból meg lehet élni, igaz hogy semmi értelmük csak pénzbe kerülnek, de aki ezzel foglalkozik annak van létjogosultsága ebben a világban. Aki segíteni tudna az embereken, annak nincs. Pedig hogy a fenébe is van, mintha egy csomó beteg ember lenne! Isten bizony, hagyom a tanulást lazulásképpen bemegyek reggel az SZTK-ba, egy barátom úgyis odatart szegény én meg megnézem hogy mennyi beteg/sérült ember van éppen akiknek potenciálisan segíteni lehetne a felépülését, vagy végre a krónikus mozgásszervi problémáikat rendbe hozni.

Nem arra fogadok, hogy üres lesz a hely..

2013. jún. 11. 06:45
 17/19 *Glissade* ***** válasza:

Jaj Aczél... ez engem is nagyon bánt. De tudod mi a legrosszabb?

Hogy mi is, és mindannyian áldozatok vagyunk:S

2013. jún. 11. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
én is.
2013. jún. 11. 20:14
 19/19 *Glissade* ***** válasza:
:(
2013. jún. 11. 20:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!