Nők is kokszolnak?
Akkor csak a tényleg ilyen brutál nagydarabok csinálják? Élőben még ilyet nem láttam :)
Fogamzásgátlót hagyjuk.
Egy nő genetikai jellemzőiből adódóan nem nő olyan nagyra, izmosra mint egy férfi.
Ők is koxolhatnak akár amatőr szinten, mindenki koxolhat. Hogy mennyire jellemző, ezt nem tudom de ha idetéved egy edző vagy díler akkor kaphatsz konkrétabb választ.
A látott képeken szereplő nők a végletek, olyat nem fogsz találni csak úgy egy konditeremben, marha kevés van belőlük, főleg Magyarországon. Ezek profi élsportolók, nem szabad egy kalap alá venni a hétköznapi emberekkel. Ráadásul a második kép fotosopp. Amúgy ők nyilván kokszolnak.
A hobbiból kokszolás szerintem abszolút nem jellemző a nőkre, biztos van kivétel, de mivel eleve egyáltalán edzeni járó nő is nagyon kevés van, hát még belőlük mennyi lehet, akik hobbikokszol...
A versenyzők más tészta, oda kell minőség, szárazság, lehet, hogy emiatt használnak bizonyos dolgokat. A fitness modellek szerintem nem, de fölötte azt mondják, azért szoktak. Itt vannak a kategóriák:
A physique szint ilyen szárazon szinte biztos, hogy nem elérhető naturálban senkinek.
"mivel eleve egyáltalán edzeni járó nő is nagyon kevés van"
Mi az, hogy nagyon kevés? Pontosan ugyanannyi nő jár edzeni, mint férfi!
Szerintem a nők nem kokszolnak hobbi szinten! Egy nőnél azért egészen más a helyzet, mint egy férfinél.
Alapból a lányok nem szereti a testükön a férfias jellegeket.
Mutass egy nőt, aki szeretne:
- Jó erős bozontos szőrt (esetleg egy kis bajusszal, szakállal megsprékelve)?:)
- Csábítóan férfias mély hangot?:)
Ez a két dolog, amit tuti, hogy senki (és még a mellékhatásokról nem is beszéltünk)!!!
Sok nő szeretne és erősebb, szálkásabb és izmosabb lenni, de ők is a legtöbb esetben, csak bizonyos mértékig, nem a koxos forma álmaik netovábbja.
"Mi az, hogy nagyon kevés? Pontosan ugyanannyi nő jár edzeni, mint férfi! "
Ez milyen statisztikából jött ki? :D Testépítésről van szó, abban a kategóriában van a kérdés. És úgy meg mind a terembeli felhozatal, mind a közösségi médiák ezirányú közönsége egyértelmű képet mutat: kb 10 férfire jut egy nő...
És úgy tudom, nem minden koksz jár automatice elférfiasodással, pl. a növekedési hormon biztos nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!