Ja nem szolt senki egy rossz szotse????? Akkor nézd emg ujra az első válaszolot. Tudod kondi mellett nem ártana az olvasás is :) Am a muscli upo-t egy kondis se tudja megcsinálni. És tudjátok mértnem???? Mert voltam kondis. És ottis beveszik a port, nyomnak karra fél oráig, pihennek, beveszik a port, és mennek haza. Minden kondis ezt csinálja nagyábol. Jo van kivétel. A kondisok sulyzoval nem tudják megerősiteni azta végtagot amivel a msucli upo-t megléehet csinálni. Am leeht csitri vagyok, de én ezt bevallom, és nem az interneten nagy a szám hanem élőbe is. Am meg most nem értem mit pofázik mindenki, mert sok hülye kondisok oszt kész. AM valamelyik kommentbe láttam hogy irta a gyerek. Fegyencedzésbe nem szerepel a muscli up. Akkor kérlekszépen vedd elő a fegyencedzés 2-t és nézz utána. Am sok minden nem szerepel a könyvbe, amit efgyencedzésnek hivnak. Na ennyit erről. Sok kondist meg megnézném hogy csinálna végig egy olyan edzés-t mint én ;)
2013. jún. 8. 08:53
12/21 anonim válasza:
Az edzés ott kezd káros lenni, ha már agresszív lesz a sportoló miatta.
Szóval a te esetedben nem egészséges.
(lány)
2013. jún. 8. 09:03
13/21 anonim válasza:
a fegyencedzés lehet jó egy szintig+egy idő után azt súlyokkal kondival lehet nehezíteni azzal nincs baj de azzal igen.hogy azt hiszed 15 évesen olyan sokat tudsz az edzésről mikor max 2-3 éve edzhetsz a legjobb esetben is.
szép dolog.hogy meg tudsz csinálni egy muscle upot de a kondisok meg jóval nehezebb súlyokat emelnek fel mint te pl.
és igen az edzés egészséges csináld a fegyencet de remélem elolvastad at a részt ,hogy fokozatosan haladj és ne vidd túlzásba
2013. jún. 8. 09:44
14/21 anonim válasza:
ja és még egy valami sokan azért nem tudják megcsinálni mert talán még nem is próbálták így az idegpályák nincsenek bejáratva ,nem azért mert nincs meg hozzá az erejük
2013. jún. 8. 09:45
15/21 anonim válasza:
15 évesen marha nagy tapasztalatod és belelátásod lehet az edzésbe. Nagyon nagyra vagy a Fegyencedzéssel, renben, elfogadjuk, hogy ezt csinálod és évlvezed. De akkor NEKED sem kellene nagyképűen, lenézően, bunkó módjára válaszolnod.
2013. jún. 8. 11:21
16/21 anonim válasza:
A "nyomják a port" kifejezésre, még annyival reagálnék, hogy ha már fikázod a testépítést akkor nézz már utána mi hogyan és miért van mielőtt a szeteotípiáidat adod elő. Ezzel csak magadat járatod le.
2013. jún. 8. 11:23
17/21 anonim válasza:
buta vagy. ennyi....
2013. jún. 8. 11:37
18/21 anonim válasza:
Ezen beszartam.
Lemennek edzeni, nyomják a port, edzenek, nyomják a port.
És te akarsz okoskodni? Te kérlekszépen egy kis taknyos hülyegyerek vagy, aki most húde vagány a fegyencedzéstől, mert hogy ő nem súlyzózik, de közbe fingja sincs az egészről. Attól mert egy gyakorlatot meg tudsz csinálni nem leszel menő. De pl. megnézném te hogy nyomsz ki fekve 100 kilót, hisz az meg sok fegyencedzősnek nem megy. Akkor most meg a kondisok a vagányak, mert egy gyakorlatot meg tudnak csinálni?
A muscle uphoz nagyon nagyon sokat számít a technika, és a gyorserő fejlesztése az adott izomra. Sajnos a muscle upot másra nem nagyon lehet használni mint muscle up-ra.
Énnekem nincs bajom a kondizással, a fegyencedzéssel, akármilyen sporttal sincs, de a mozgás még mindig egészség, sokféle hazsnos edzés létezik, és a muscle uppal még mindig nem ütsz le senkit.. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!