Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyiket érdemesebb szedni a...

Melyiket érdemesebb szedni a fejlődéshez kreatint vagy proteint? (15F)

Figyelt kérdés
4 hónapja rendszeresen edzek csak tejsavóport szoktam inni edzés után.Mikor elkezdtem edzeni 50kg voltam(170cm) azóta felszedtem 4 kilót, a kondi teremben erre azt mondták, h jó alakom lesz...mivel könnyen hízok és könnyen fogyok...pont ez a hiba, hogy nagyon nehezen hízok 4 hónap edés után 54kg vagyok de még mindig érződik a hátamon a lapocka csontja(ez nagyon idegesítő) ezt szeretném megváltoztatni, h hiába edzek minden nap alig csak a karomon és a mellemen látszódik a fejlődés...Ezért kérdezném, hogy melyik lenne jobb a gyorsabb fejlődésre(hízásra)?

2013. jún. 7. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindezek előtt egy tömegnövelő étrend. De mit akarsz ettől többet? Naturálba havi 1 kg izom jön, a többi már inkább zsír. Rád 4 hónap alatt 4 kg izom lett felpakolva. Az meg, hogy 4 hónap után nem nézel ki úgy mint egy agyon szteroidozott versenyző még nem a világ vége. Egyébként nem úgy látszik mintha sokat tudnál az egészről. A kreatinnak és a fehérjének is más szerepe van a testépítésben. Először írd le mit eszel, mert ezek után kíváncsi vagyok.
2013. jún. 7. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend kell, mert ahogy végigolvastam a szöveget, abból kivettem, hogy étrend nélkül edzel!

Vegyél protein + gyors ch-t (vitargo, dextróz) ezt a kombót csak edzés után használd, majd rá 40-50 percre szilárd kaja.

Reggel is mehet a proteinturmix.

Szerezz be még vitamint!

Kreatin neked még nem szükséges.

2013. jún. 7. 18:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Az étrendem kicsit össze vissza...tehát: reggel a suliban egy péki pite, utána ebédre 2 fogás leves meg hús ijensmi(szokásos ebéd) utána csak edzés után 4-5 tojás egy szalámis szenya, 4deci tej
2013. jún. 7. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez semmi !

Ez nem étrend !

Legalább menjen a napi 4-5 étkezés.

Ezekből álljon :

Húsok, tojás, rizs, krumpli, sajt, hal, túró, zöldség, gyümölcs...

2013. jún. 7. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:
de ez sok pénzbe kerül, nincs valami olcsóbb?
2013. jún. 7. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:

A súlyodhoz kell beállítani az étrendet!

54 kg-hoz nem kell sok fehérje, ch naponta.... fehérje 110-130 gramm, ch 250-300 gramm /nap.

2013. jún. 7. 21:03
 7/8 Linkoln ***** válasza:

Egy ideig fejlődsz rossz étrendel is. Kicsit sportos lehetsz ilyen kajálással. Tej, tojás, hús. Egyél sűrűbbenk eveset, igyál eleget, aludj eleget, és az edzések gyakoriságát IGAZÍTSD a regerenálásodhoz. Így fejlődhetsz olyan 6-7 kg nettó izom egy év alatt. Utánna nagyon belassul. Viszonylag lehetsz sportos ilyen kajálással ha picit jobban figyelsz rá. De ne akarj testépítő méretű lenni.

Itt sjanos nagyon sok a testépítő és durván lehurrogják az étkezési szokásokat.. :D

Hiába nah, aki testépítő akar lenni az durván figyeljen a kajára!

Amúgy amíg izmot akarsz építeni KÜLÖNÖSEN nagyon figyelni kell a kajára. Amikor már nem akarsz izmot épteni cska sinten tartani, meg teljesítményt növelni akkor sokkal kevésbé kell drasztiklusan figyelni a kajálásra, főleg ha elég sok energiát elhaználsz az edzésen.

Akkor a regerenálás egy még elsődlegesebb szemponttá válik.

2013. jún. 7. 21:43
 8/8 tap bela ***** válasza:

Melyiket érdemesebb szedni a fejlődéshez kreatint vagy proteint?

A protein az alap. Tehát a protein mellé lehet a kreatin.

2013. jún. 8. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!