Fehérje? Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
edzésterv rendben, szilárd kaja nagyjából rendben(amennyire anyagilag megoldhat), estére túró is megvan
de edzés utánra szeretnék valami fehérjét venni(heti 2 szer használnám és 1 edzés utánra 30 grammnyi mennyiséget mérnék)
úgyhogy heti 60 gramm fehérjepor kéne:D
ez a 3 lehetőség amit találtam
1: [link]
ilyet már próbáltam(kis tasakos verziót) és finom is ovlt meg csak jót hallok róla de árban találtam jobbat
ez árban jobb nála mivel ebben 3 kg van és ezért jóval hosszab ideig kitartani mint a 2,35 kg os whey
ezt pedig csak melletük találtam de ez gagyibbnak tűnik
Az utolsó MHN 100% wheyt, mivel a whey koncentrátum, íz és emésztőenzimen kívűl hozzáadott szénhidrátot nem tartalmaz, sőt felesleges adalékanyagokat sem.
És árban 12.300Ft-ért a 3kg-os nagyon kedvezményes áron van.
szerintem meg ebben van 60% proteintartalom.
A másik észrevételem ha a WPC80 ca. 80%-os protein, akkor egy ebből készült mondjuk MHN protein esetében miért kevés a csoki íz esetén a ca. 73%, vagy az eper-banán íz esetén a ca. 77%?!?!?!
Raádásul az első kettő 2270g körüli, míg az MHN 3kg-os!!!
Azért nem mindegy
12.300Ft-ért kapok minden sallangtól mentes whey proteint 3kg-osat.
nem egészén értem mit írtál de az 1 amit linkeltem abban egy 30 grammos adagban 22g fehérje van,a 2. linkeltben 21 gramm míg a 3. ban 18.5 gramm
de az 1. linket ahhoz képest túl drága hogy kevesebb az össztömege
úgyhogy 2. vagy 3 as de 2 es valamiért szimpatikusabb(több fehérje meg a csomagolása is márkásabbnak tűnik(nagy gagyinak)
de várom a véleményeket mert még nem vettem
Sosem értettem azokat a vásárlókat akik proteint vesznek, azok miért szertnek pénzt kidobni a szénihdráért?!?!
A FullForce 60%-os protein tartalmú!! Bár hogy írod, nézed....
Ráadásul ha megnézed az összetevők listáját:
Ultrafiltered whey protein concentrate, dextrose, cocoa powder, chocolate flavor, aspartame*, xanthan gum.
DECTROSE (ugye egy cukor forrás), xantham gum adalékanyagra miért is van neked szükséged. Töltelék, puffasztó, állagjavítóra?
De ha neked tetszik a csics zacskója, akkor azt kell megvenni. ;-)
(heti 2 szer használnám és 1 edzés utánra 30 grammnyi mennyiséget mérnék)
úgyhogy heti 60 gramm fehérjepor kéne:D
Most olvasom a kérdésed részleteit....
Ezt hogyan gondoltad?!?! Heti kétszer iszod a proteint. A hét többi napjain mi lesz?!?! A fejlődés, stagnálás, akkor sem áll le?!?! Ezzel a teóriával nem mész semmire?!!!
Akkor kár proteinbe (tápkieg) pénzt kidobni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!