Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérje? Melyiket lenne...

Lee12 kérdése:

Fehérje? Melyiket lenne érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

edzésterv rendben, szilárd kaja nagyjából rendben(amennyire anyagilag megoldhat), estére túró is megvan

de edzés utánra szeretnék valami fehérjét venni(heti 2 szer használnám és 1 edzés utánra 30 grammnyi mennyiséget mérnék)

úgyhogy heti 60 gramm fehérjepor kéne:D

ez a 3 lehetőség amit találtam

1: [link]

ilyet már próbáltam(kis tasakos verziót) és finom is ovlt meg csak jót hallok róla de árban találtam jobbat

[link]

ez árban jobb nála mivel ebben 3 kg van és ezért jóval hosszab ideig kitartani mint a 2,35 kg os whey

ezt pedig csak melletük találtam de ez gagyibbnak tűnik

[link]

2013. máj. 21. 16:34
1 2
 1/14 tap bela ***** válasza:

Az utolsó MHN 100% wheyt, mivel a whey koncentrátum, íz és emésztőenzimen kívűl hozzáadott szénhidrátot nem tartalmaz, sőt felesleges adalékanyagokat sem.

És árban 12.300Ft-ért a 3kg-os nagyon kedvezményes áron van.

2013. máj. 21. 16:44
 2/14 A kérdező kommentje:
pedig abban van a legkevesebb fehérje:D
2013. máj. 21. 16:46
 3/14 tap bela ***** válasza:

[link]

szerintem meg ebben van 60% proteintartalom.

A másik észrevételem ha a WPC80 ca. 80%-os protein, akkor egy ebből készült mondjuk MHN protein esetében miért kevés a csoki íz esetén a ca. 73%, vagy az eper-banán íz esetén a ca. 77%?!?!?!

2013. máj. 21. 16:52
 4/14 tap bela ***** válasza:

Raádásul az első kettő 2270g körüli, míg az MHN 3kg-os!!!

Azért nem mindegy

12.300Ft-ért kapok minden sallangtól mentes whey proteint 3kg-osat.

2013. máj. 21. 16:54
 5/14 A kérdező kommentje:

nem egészén értem mit írtál de az 1 amit linkeltem abban egy 30 grammos adagban 22g fehérje van,a 2. linkeltben 21 gramm míg a 3. ban 18.5 gramm

de az 1. linket ahhoz képest túl drága hogy kevesebb az össztömege

úgyhogy 2. vagy 3 as de 2 es valamiért szimpatikusabb(több fehérje meg a csomagolása is márkásabbnak tűnik(nagy gagyinak)

de várom a véleményeket mert még nem vettem

2013. máj. 21. 16:58
 6/14 tap bela ***** válasza:

Sosem értettem azokat a vásárlókat akik proteint vesznek, azok miért szertnek pénzt kidobni a szénihdráért?!?!

[link]

A FullForce 60%-os protein tartalmú!! Bár hogy írod, nézed....

Ráadásul ha megnézed az összetevők listáját:

Ultrafiltered whey protein concentrate, dextrose, cocoa powder, chocolate flavor, aspartame*, xanthan gum.

DECTROSE (ugye egy cukor forrás), xantham gum adalékanyagra miért is van neked szükséged. Töltelék, puffasztó, állagjavítóra?

De ha neked tetszik a csics zacskója, akkor azt kell megvenni. ;-)

2013. máj. 21. 17:04
 7/14 tap bela ***** válasza:
Mit lehet azon nem érteni, hogy az általd belinkelt proteinek fő alapanyaga a WPC80 (whey protein koncentrátum). Ha ez az alapanyag magában 80%-os, akkor az ebből készült dizájner proteinek, mint amiket felsorolták csak is kevesebb protein %-os tartalmúak lehetnek. Ez mindig csökken és csökken, ha az ízen kívűl például dextróz (cukrot) tesznek, mint a Fullforcaban. Csökken amikor ízesítik. Tovább csökken ha "E" adalékanyagokat (ízfokozó, állagajvító, stabilizátor, krémesítő) és még kitudja milyen sza-rságok vannak még.
2013. máj. 21. 17:10
 8/14 tap bela ***** válasza:
Többen akik erre már ráéreztek, nem véletlenül vásárolnak Myprotein Impact Whey 5kg-osat 16.590Ft-ért.
2013. máj. 21. 17:12
 9/14 tap bela ***** válasza:

(heti 2 szer használnám és 1 edzés utánra 30 grammnyi mennyiséget mérnék)

úgyhogy heti 60 gramm fehérjepor kéne:D

Most olvasom a kérdésed részleteit....

Ezt hogyan gondoltad?!?! Heti kétszer iszod a proteint. A hét többi napjain mi lesz?!?! A fejlődés, stagnálás, akkor sem áll le?!?! Ezzel a teóriával nem mész semmire?!!!

Akkor kár proteinbe (tápkieg) pénzt kidobni!

2013. máj. 21. 17:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Az első jó, de drága, a 2. sz@r 60%-os, a 3. a nyerő.
2013. máj. 21. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!