Nagy izmok vs szálkás izmok?
Figyelt kérdés
nagy de zsíros izmok vagy kicsi de szálkás izmok
melyiket könnyebb elérni és melyik esztétikusabb?
2013. jún. 2. 18:38
1/10 anonim válasza:
Alkattól és életmódtól függ az első része a kérdésednek, a második: ízlések és pofonok. Kinek mi tetszik.
2/10 anonim válasza:
Kinek mi tetszik, kinek mi áll jól...ezt így nem lehet megmondani
3/10 dirtboy válasza:
szerintem a nagy és kicsit szálkás izom,aminél még nem eres nagyon de a kockák már kicsit látszódnak remélem vágod mire gondolok.
5/10 anonim válasza:
a nagy ès szálkás izom a legesztétikusabb.
de ha arra gondolsz hogy melyik jön be jobban a csajoknak, a "zsíros" vagy kicsi és szálkás közül, akkor a kicsi, szálkásra tippelek inkább.
6/10 anonim válasza:
Ez a kérdés körülbelül olyan mintha azt kérdeztem volna, hogy inkább gyors autót szeretnétek vagy jól kinézőt?.. miért nem lehet végre megérteni, hogy a nagy izom is lehet szálkás?! A 40 kilós V nyakús iskola császára nem szálkás, csak sovány...
7/10 A kérdező kommentje:
nagy szálkás izmokhoz koksz kell
én meg nem vagyok bolond hogy kokszoljak
2013. jún. 3. 19:31
8/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül, kicsit jobb genetikával mindent az edzésre fókuszálva is érhetsz el elég komoly eredményeket. Natural testépítésről hallottál-e már?
9/10 A kérdező kommentje:
halottam de azok nem kevés pénz ölnek bele a testépítésbe
nekem max 10 ezrem van testépítésre egy hónapra
2013. jún. 3. 20:36
10/10 anonim válasza:
csak mellékesen, egy kox kúra alatt is legalább annyit kell költeni kajára mint naturálban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!