Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az Insanityt muszáj minden...

Az Insanityt muszáj minden nap csinálni?

Figyelt kérdés
Nincs rajtam felesleg, csupán az alakomat szeretném formálni vele, de két hete az előírtak szerint csinálom és kezdem szinte betegnek érezni magam, nagyon leszívja az energiámat. Eddig könnyen mentek a feladatok, de egyre többször kell megállnom, szerintem ez is azért van. Szerintetek mondjuk heti 3 elég lenne? Vagy csináljam kétnaponta? Aki szintén alakformálás céljából csinálja/végigcsinálta, attól eredményeket is szívesen várok! Köszi szépen L21
2013. máj. 31. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Általában minden mozgásformánál heti 5-öt szoktak mondani ha már edzésben vagy mivel akkor is kell regenerálódásra az a 2 nap. Ha még csak nem rég kezdted akkor heti 2-3-ról érdemes haladni fokozatosan az 5 felé.
2013. máj. 31. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Én neki sem állnék az biztos (izomvesztés miatt).

Inkább súlyzós és aerob edzés.

2013. máj. 31. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!