Milyen ételeket egyek amik segítenék az izomfejlődésem?
Figyelt kérdés
15éves fiú vagyok, 192cm, 69kg. Elég vékonynak számítók a magasságom miatt, így a karom is vékony, ezen szeretnék változtatni.
Otthon fekvőtámaszozok , felüléseket csinálok napi fél órát, iskolában súlyokat emelek fekve 25-30kg-ot a testnevelés óra alatt ~40percig. Vegetáriánus vagyok, így húsból nem tudok fehérjéhez jutni de halottam hogy babfőzelék és a hasonlók is tartalmaznak proteint. Gyógyszerekket nem eszek, ilyen fehérje-tabletták és hasonlók, szerintem többet ártanak mint használnak. Elöre is köszönöm a segítséget.
2013. máj. 28. 18:21
1/4 anonim válasza:
A fehérjetabletta és a por mit árt? "Gyógyszer"-->remélem itt nem a multivitaminra vagy a creatinra gondoltál.
2/4 anonim válasza:
Mellesleg igen, tessék beütni, hogy fehérjetáblázat, abban szépen le van írva a különböző ételek fehérjetartalma. Amit csinálsz edzést, nem valami hatékony. Attól, hogy fél órákat felülsz vagy dobálsz egy súlyt folyamatosan, nem fogsz fejlődni. Olyan súlyt válassz, amivel max 10-12 ismétlés megy szabályosan. Ezt megismétled 3-4-szer, egy izomra 2-4 gyakorlattal, viszont neked azt tanácsolom, hogy olvass, olvass, mert még elég hiányos a tudásod. Keress rá a sárga kapszulára, vagy a shop.builderen az evésről, edzésről szóló cikkekre, hogy legyen valami tudatosság is abban, amit elkezdesz.
3/4 Osynho válasza:
"Gyógyszerekket nem eszek, ilyen fehérje-tabletták és hasonlók, szerintem többet ártanak mint használnak."
háháháhá, made my day :D
4/4 anonim válasza:
Az hogy vegetáriánus vagy, ami többet árt mint használ, nem a fehérje. Nem elég hogy nem eszel húst, amiben fehérje van, ami az emberi élethez nélkülözhetetlen, de kiegészítőt sem akarsz. Ebben hol az egészség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!