Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek kiröhögnek vagy...

Szerintetek kiröhögnek vagy segítenek?

Figyelt kérdés
Gördeszkázok, és szeretnék kimenni pályára a lakhelyem közelében, nos mivel lány vagyok (14) és nem megy jól, mennyire röhögnek ki az ottani srácok... ahogy nézegettem őket lány nincs is ott, vagy csak pasizni jár oda (hetente kb 1 van ott). de én a sport miatt mennék, szerintetek segítenek a gördeszkások trükköket megtanulni vagy kiröhögnek hogy egy lány akarja ezt a sportot űzni. szerintetek?

2013. márc. 2. 21:28
 1/7 Irooonmaaan válasza:
Hello! Szerintem befogadnak es segitenek majd.
2013. márc. 2. 21:36
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi, remélem, már hetekóta kb 10 méterről kijárok figyelem őket. van pár aki beszól: h nem akarsz idejönni cica meg hasonlók, de csak van ott aki segít nem pedig csak megpróbál felszedni. :)
2013. márc. 2. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
páran biztosan kiröhögnek, de ha nem vagy csúnya, akkor az értelmesebbek rádmoccannak egyből:)
2013. márc. 2. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:

tudnak deszkázni vagy ilyen ollie shove it szintű nyomorékok? :D

amúgy dehogy röhögnek ki...

2013. márc. 3. 10:59
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon jól deszkáznak és BMX-eznek, korlátoznak meg minden, meg vannak rámpák azon is mennek, közben úgy néha pörög a deszka a levegőben meg ilyenek.
2013. márc. 3. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:
thesunker-nek: Kikérem magamnak hogy lenyomorékozd azokat akik csak shove it-ot meg olliet tudnak :D
2013. márc. 3. 15:48
 7/7 A kérdező kommentje:
nekem még az ollie sem megy annyira mert nagyon nagy és nehéz a deszka, de majd ha lesz egy normális...
2013. márc. 3. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!