Edzés. Mennyi idő múlva látható a változás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! : ) 157 cm, 45 kg, 16 éves lány vagyok. Minden álmom hogy lapos legyen a hasam,formás legyen a combom és a fenekem. Hogyha minden nap fél órát tornászok(10 perc hasizom, 10 perc far izom, 10 perc comb), akkor mennyi idő múlva fog látszódni az eredmény? Közben még 3 kg-ot szerintem leadok kevesebb kcal bevitellel és futással.(42 kg-on lenne 17es a BMI-m. nem kell aggódni nem akarok anorexiás lenni vagy ilyesmi. olyan gáz a test alkatom, hogy akkor sem lennék csontsovány)Na szóval a tervem az, hogy 43-ig még fogyózok, aztán utána már csak szálkásítok. szval..mennyit kéne tornásznom? napi fél óra elég? vagy 2x fél óra? 3 héten belül már jó lenne "tökéletes" alakot elérni. mit javasoltok?2013. máj. 25. 18:10
1/3 anonim válasza:
harom het alatt nem fog menni. szerintem ne fogyj kg alapjan, es szamits arra ha izmosodsz akkor no a testomeged is jocskan ;).. szerintem heti 4-5x vagy 40-60 percet tornazz,emelett nagyon ajanlom a szaladast es a tancolast:). ha mosogatsz mosogass labujjegyen, a popsira meg kezdd el 50 gugolassal 1.nap,2.nap 5-el tobbet es mind igy:) 3napig csinald, negyedik szunet, de az otodiket mar nem +5el hanem +20 al kezded. pl. 50;55;60;szunet;80;85 stb.. igyal sok vizet,mosolyogj sokat es jo lesz:D sok sikert, varom majd az eredmenyt:) vagy ha nem meleg szivvel ajanol Pentek Eniko zona edzeseit,dvd formaban is, ncoron letoltheto ingyen:D
2/3 anonim válasza:
* ja es a gugolasos kihivast,30napig csinald:D
3/3 whiteryback válasza:
16 évesen 45kg nem kevés? Az osztálytársam 48kg 12 évesen. Hát nem azt mondom,hogy sovány vagy de sztem egy kicsit kevés.Mondjuk a nőknek kisebb a súlya mint a férfiaknak mert kevesebb az izom.De szurkolok neked a célodhoz.Sok sikert kívánok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!