Mit gondoltok? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
177 cm vagyok és 71,5 kg (átlagosan). Ez nekem ideális, viszont a testem, az izomzatom gyenge! A tartásom is egyre romlik. Nem szeretek edzésekre járni, így úgy gondoltam, hogy elkezdem a "Fegyencedzés"-t itthon. 15 éves vagyok, lány. Mit gondoltok megfelelő edzés forma ez a problémáim megszüntetése érdekében? Ill. van egy személyes okom is rá, hogy elkezdjem mit gondoltok, 3 hónap alatt milyen eredmények érhetők el vele?2013. máj. 25. 15:23
1/5 anonim válasza:
Nem rossz ötlet, de lányként inkább aerobik vagy akár úszás jobb lenne. 3 hónap nagyon kevés idő, sok javulást ne várj.
2/5 A kérdező kommentje:
értem, hát nem tudom, én nem vagyok épp egy könnyű csontozatú lány, és édesanyám sem, ő "ketlebelezik" (nem tudom hogy kell leírni) ill Body rope-ol és neki is csak a keményebb edzések hoztak sikert, 1-fél év alatt. És rajtam annyira nincs sok felesleg.
2013. máj. 25. 17:10
3/5 anonim válasza:
Jó lesz az a fegyencedzés, vagy akár a kettlebell. Nem kell finomkodni, csak mert lány vagy, uccu neki! Az érobikot inkább felejtsd el örökre :D
3 hónap alatt kb észrevehető, hogy mintha csinálnál valamit. A testformálás egy hosszabb hangvételű dolog, sőt, inkább életmód, mintsem kúra.
4/5 anonim válasza:
a tartás javulásához viszont a mindennapi életedben kell odafigyelned magadra,hogy rendesen állj,ülj,egészen addig,míg magától értetődő nem lesz az,hogy egyenes vagy.
mert az,hogy heti 2-3x az edzések alatt 20-30percig tökéletes a tartásod,nem hozza rendbe azt a kárt,amit napi 14-16óra alatt kap a görnyedt rossz tartással a gerinced.
és mindenképpen menj el anyuddal kettlebellezni is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! És nem szeretnék ketlebelezni járni, mert mint már mondtam valahogy nem szeretek edzésekre járni. :) ill még egyszer köszönöm.
2013. máj. 28. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!