Ez az ember naturál?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=8Ypw_nawyXU
Hivatalosan igen, de én úgy tudom (javítsatok ki ha hibásan), hogy ilyen szintet már nem lehet elérni naturálként.
2013. máj. 25. 08:17
1/8 anonim válasza:
ez naturál, nem hiném hogy tudna koxolni mert ellenőrzik
amúgy meg néger azoknak jobb a genetikájuk.
2/8 anonim válasza:
Nekem is hihetetlen, de ezek szerint vannak ilyen csodabogarak. Én meg gondolok, amit akarok.:)
3/8 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, sok hobbi koxos nincs ilyen szinten.
2013. máj. 25. 09:19
4/8 anonim válasza:
Így van, bár az nem tudom, hogy a növit és a peptideket is tudják e ellenőrizni.
5/8 anonim válasza:
nem aszt hiszem a növi nem kimutatható főleg ha egy darabig szedte majd abba hagyta.
ellenben hazugság vizsgálóra szokták tenni a versenyzőket,
amit nem lehet becsapni.
Romániában volt egy verseny, ahol natural versenyt csináltak,
és aszt hiték nem lesz ellenőrzés.
mikor kiderült maradt vagy három versenyző a színpadon a többi lelépet:D
6/8 anonim válasza:
Az kemény lehetett, ebből is látszik, hogy sokan cuccal készülnek naturál versenyre is.:)
7/8 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy az. Ha tényleg az, akkor őt erre teremtették.
8/8 anonim válasza:
a növit, a petideket, a faktorokat, THG-t , és a misoztatin blokkoló készítményeket(amik szintén a faktorok csoportját erősítik) nem lehet kimutatni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!