Váll edzése? Súly nagysága és ismétlésszámok?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy váll edzésnél előre- és oldalemelésekhez mekkora súlyt érdemes használni(mi számít jónak, kezdőnek stb:) )továbbá hogy hány ismétléssel érdemes dolgozni, mert olvastam olyat hogy 8-12, de olyat is hogy 15-30 ismétlés.Köszönöm szépen a válaszokat!!:))2013. máj. 24. 13:04
1/5 anonim válasza:
Nyomógyakorlatoknál, tehát kétkezes súlyzóval mellről nyomásnál, illetve egykezesekkel vállból nyomásnál és felmegyek nagy súlyokra is, amivel kb 8 ismétlés megy.
Oldalemelésnél és előreemelésnél kisebb súlyokkal 12-15 az ismétlésszám. Nálam.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Nálad...de ahogy olvasom a válaszaid más kérdéseknél te már "profi" vagy, edzel egy ideje.én 4 hónapja edzem mindenem szépen fejlődik de a hülyegyerek(én) vállra nem edzett.xD
Szóval oldal és előre emelésekhez mekkora súlyt használjak...olyan 5-10 kiló között?amúgy köszi a gyors választ!:))
2013. máj. 24. 13:33
3/5 anonim válasza:
Akkora súlyt használj, amivel szabályosan éppen megy a kb 12 ismétlés. Én nem tudhatom, hogy nálad ez mekkora súlyt jelent. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Jogos...bocs a hülye kérdésért.:DDD
és köszi a segítséged!:D
2013. máj. 24. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!