Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes-e konditermes és ún....

Lolac12 kérdése:

Érdemes-e konditermes és ún. street workoutot együtt csinálni?

Figyelt kérdés

Mivel van most elég sok szabadidőm, én arra gondoltam hogy mindennap fél - 1 órára kiteszem magam a húzódzkodó és tolockodó rudakra, vasárnap kivételével, és emellett még 3x lejárni konditerembe. Még annyira nem vagyok erős, hogy teljesen tudjak a saját testsulyomnál tartani, jelenleg kb. 10 felhuzás megy hátból/mellből, 8 bicepszből. fekvőből 70-et tudok egyhuzamban lenyomni.

Nagyon bejön nekem ez a szabadsúlyos edzés, de mivel szeretnék izmost is növelni, ezért szeretném még a súlyzos, konditermes edzést is mellé, mert ahogy olvastam az hatásosabb. a street workoutot még úgyis eltudnám képzelni kondi mellé, hogy csak pár sorozat/gyakorlat, de a nyújtást az izmoknak szerintem elég jól elvégezné.

2013. máj. 23. 23:20
1 2
 11/15 poiu ***** válasza:
MONTEZ: Szerintem is ez a lényeg. Kérdés persze, hogy akinek nincs, tudja-e legyezni?
2013. máj. 25. 07:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudja.:) De akkor legyen f@szlegyezés. Elég sok ilyen kamu alibiedzős gyereket láttam már. :)
2013. máj. 25. 07:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért azt ne felejtsétek el, hogy a street workoutosok nem minden edzésen basszák szét magukat. Példának írom mert van olyan nap amikor csak gyakorolnak(kézállás,front/black lever,muscle up. stb.) ráadásúl a legtöbb street workoutos nem edz bukásig, mindig hagynak egy kis vasat a tűzbe :).De 3x kondi mellé az sok.Csak gondolj bele ott szétbombázod az izmaidat, örülsz ha másnap feltudod emelni a karod vagy letudsz ülni a fenekedre...
2013. máj. 25. 08:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat:)

Arra jutottam hogy amíg jó idő van és letudok menni a parkba saját súllyal edzeni, addig azt teszem, rosszabb időben pedig kondiba, így felosztom 2 részre az évet

2013. máj. 26. 08:32
 15/15 A kérdező kommentje:
egyébként eddig konditerembe jártam, de múltkor pár barátom vitt ki parkba edzeni, és onnantól kezdve beleszerettem, főleg abba hogy mennyire változatosan lehet a különböző gyakorlatokat csinálni. Ez hiányzik nekem a kondi teremből, bár ott is havonta változtatok.
2013. máj. 26. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!