Visszafejlődés?
Figyelt kérdés
Nagyjából fél éve edzek, heti 4 alkalommal, viszont mostanában nagy sok dolgom van és nem mindig tudok edzeni. Például az előző hétet úgy ahogy van kihagytam mert nem volt időm. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ilyenkor, ha mondjuk kihagyok 1-1,5 hetet, akkor csak nem fejlődök tovább vagy ennyi idő alatt már visszafejlődhetek? Teljesen úgy érzem hogy ez alatt az 1 hét alatt vékonyabb lettem...2013. máj. 21. 19:21
1/8 anonim válasza:
Ha rendben van az étrend, akkor nem kéne visszafejlődnöd.
2/8 anonim válasza:
1 hét alatt nem fejlődsz vissza, ha rendben a kaja.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. És mennyi időnek kéne eltelnie edzés nélkül hogy visszafejlődjek? Tudom, hogy ez függ a kajától meg hogy mióta edzek, de úgy nagyjából?
2013. máj. 21. 19:48
4/8 anonim válasza:
Ez csak a bűntudat miatt van így, meg az izmok feltöltetlensége miatt esetleg. Ha tartod az étrendet, akkor egy hét egyszeri kihagyás miatt kb. semmit sem fejlődsz vissza.
5/8 anonim válasza:
Függ a kajától, genetikától, az izomtömegtől (nagy izomtömegnél az első kilók könnyen elvesznek). Ha tartod az étrendet, de nem edzel, akkor több hét alatt már szemmel láthatóan elkezdesz izmot veszíteni, feltéve, hogy natural vagy, és nincs rajtad olyan extrém méretű izomtömeg.
6/8 anonim válasza:
3-4 hét után már látványos lehet a visszaesés. De genetika és étrendfüggő.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2013. máj. 21. 20:07
8/8 anonim válasza:
Fél év alatt nincs honnan visszafejlődni...ne aggódj.
Mellesleg:
-Ha ez gondot okoz,legyen időd.
-Ha az,ami elveszi az idődet fontosabb,akkor ne sírj,majd edzel ha tudsz.
Csak el kell dönteni mi a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!