12Hhetes diétán vagyok, ha letelik utána is folytatnom kell a napi 5-6szori táplálkozást?
Figyelt kérdés
60Kg-os no vok, edzek mellette heti 5szor, jelenleg szàlkàsito diétàn vagyok. a kérdésem az,h amenyibben hosszutàvon,eredményesen akarom majd tartani az elért alakot,akkor mostmàr mindig tartanom kell magam ehhez a fajta kajàlàshoz?2013. máj. 19. 15:49
1/6 anonim válasza:
Le fognak pontozni de azért leírom. A napi össztápanyagbevitel sokkal de sokkal fontosabb mint az étkezések időzítése meg száma. Most se lenne muszáj 6szor enned.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha igy van,akkor miért tanàcsoljàk mindenhol,hogy 2-3orànként kell/tanàcsos enni?? megmondom oszintén,nagyon nagy szervezést igényel,ami egyenlore kivitelezheto,mert a gyerekemmel itthon vagyok,de mondjuk aki dolgozik,vagy mondjuk nem profi szinten van,akkor ezek szerint elfelejtheti az àlom alakot?? kissé ellentmondàsosnak érzem ezt az egészet...
2013. máj. 19. 16:08
3/6 anonim válasza:
Azért mert ha 2-3 óránként eszel nem leszel éhes köztük és nem akarsz majd nasizni és ettől összesen kevesebb kaloriat fogsz bevinni mintha 3szor ennél. De nincs semmi varázslatos zsírégetődolog benne.
4/6 A kérdező kommentje:
én ezzel tisztàba vagyok,csak éppen : 1.ki tudja MINDIG,RENDSZERESEN azt megoldani,h 2-3orànként egyen (komplett tiszta étkezés,nem turmix nyilvàn)
2. hosszutàvon ki leli oromét abban,h olyankor egyen,amikor kvàzi abszolut nem éhes és szinte eroltetni kell a kajàt. ??? erre màr mondtàk nekem azt,h kis adagokat egyek, na de konyorgom, 200g hus, 150g zoldség,meg mondjuk 40g rizs egy étkezésre kurvàra nem szàmit KIS adagnak-legalàbbis nekem,foképp ugy,hogy nem is vagyok éhes! ezért ordogi kor
2013. máj. 19. 17:09
5/6 anonim válasza:
Meg ha fogyni akarsz akkor mi a fenéért ennél amikor nem vagy éhes? Meg ugye így több turmixot is el lehet adni.
6/6 anonim válasza:
A napi mennyiség számít igen, de azért oszd el 3-4 óránként, hogy egyenletesebb vércukorszint és aminosavszint legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!