Létezik natúr marha protein?
Kb. ugyan azt játszod itt is el greeen, hogy nem válaszolsz a konkrét kérdésre. Kérlek egy linket dobjál már ide, ami valamiylen független élelmiszerkutató cégtől van, vagy magát az állítólagos MuscleMeds kutatólabor nyílvánosságra hozott fejlesztési lebutított valamilyét.
Igen ezt a reklám szöveget én is tudom, hogy Kain ennek segítségével nyerte meg az Arnold Classicot.....
De tudod, én már kinőttem a mellébeszélésből. Erre már immunis vagyok.
Egy folytában Te teszed magad nevetségessé. Szóval neked hidjem el. Igen is Te mondtad, létezik van marhahús protein izolátum?!?!
Ember Te nagyon okoska vagy. Maradjunk ebben. És, megint csak a rizsázással kitértél a válaszadásból.
Ja és greeen itt fenntebb elolvastad a linkemet?!?! Tanulságos!!!
De mondok neked mást is, a marhának vannak csontjai, patái, meg egyébb vágóhídi melléktermékei is. Greeen (mert ugye Te nem vagy beteg, csak én), mert személyeskedni az a legkönyebb, érvek kellenek, meg tudás.
Szóval greeen hallottál már olyanról hogy hidrolizált kollagén?!?!
Ember neked tényleg ennyire nehézkes a felfogásod...
marha protein
marhahús protein izolátum
hidrolizált beef kollagén
Most egy kis időre gondolkozz el ezeken a szavakon, értelmezd, és kérlek csak akkor írjál, ha értelmeset tudsz.
Mert a személyeskedéssel a butaságodat, a kulturált vélemény ütköztetésre képtelen viselkedéset még jobban a felszínre dobod. Tudod greeen szeretek tanulni, kedvelem az okosan gondolkodókat. De Te sajna nem ezek közé tartozol.
A Mutnas whey után itt is égtél, de nagyon.
szomorú ha valaki állít valamit és utána már el is felejti csak tereli a szót.Te azt állítottad nincs marha protein?
Én azt állítom van. Te mit állítasz.Ha azt mondod nincs mégiscsak azt kell mondjam megreccsentél az első hsz-ed miatt és keresed a magvaidat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!