Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha reggel otthon összekeverem...

Ha reggel otthon összekeverem shakerben a proteint és a vizet, esetleg zabbal, melóban innám meg 10-kor vagy du 2-kor, az úgy még jó? Többi lent

Figyelt kérdés

Sötét színű műanyag flakonból innám meg, mert itt ha meglátja a shakert a sok tudatlan barom, akkor az mondják doppingolok.

Sok bunkó munkatársam van, zabálják a pizzát meg a sok kenyeret, töltött-káposztát. Így is mindig ez a duma hogy te már megint kirántott húst eszel? (rántott csirkemell egyébként amit szoktam)

Szóval, összekeverve pár órát el lenne a protein turmix ha reggel 7:30 kor összekeverem?

2013. máj. 13. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Okés, de mi a francnak kevered be előre? Viszel protein és zabot a shakerben, majd ott öntesz hozzá vizet, ha inni akarod.
2013. máj. 13. 13:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha meglátják a shakert azt mondják doppingolok. Tehát ezért innám más flakonból. Tudom hülyeségnek gondoljátok, de sajnos nem az :(
2013. máj. 13. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg tojnék rá, hogy mit mondanak a munkatársak. Ha nem értenek hozzá, akkor ne dumáljanak bele.:)
2013. máj. 13. 13:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Majd meglátom később. Ha mégis összekeverem ahogy írtam, azt a pár órát eláll bekeverve?
2013. máj. 13. 13:27
 5/8 *Endii* ***** válasza:
100%

Szerintem ne törődj vele mit mondanak, én sem teszem. Aki nem ért hozzá, ne kotyogjon össze ostobaságokat.

Amúgy összerázhatod, és elviheted úgy, de célszerűbb lenne ott helyben vizet tölteni hozzá, amikor iszod. A zab nagyon leülepszik az aljára egy idő után, nem lesz túl jó.

2013. máj. 13. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy más flakon, még önthetsz rá akkor vizet, amikor iszod :D Szerintem is jobb úgy, már csak azért is, mert gusztább a friss shake, mint ami kicsit már be van állva.
2013. máj. 13. 13:46
 7/8 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy ha a helyszini keverést ha nem tudom megoldani akkor felejtős a dolog?
2013. máj. 13. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Annyi kibír.
2013. máj. 13. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!