Kati Tibor kérdése:
Othon mennyi fekvő támasz kellene lenyomnom hogy növeljem a bicepcemet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 16:16
1/14 anonim válasza:
ha rájössz áruld el nekem is.... csak mert nem sok köze van a kettőnek egymáshoz.........
2/14 A kérdező kommentje:
:(
2013. máj. 8. 16:41
3/14 Linkoln válasza:
Sajnos igaz.
Húzódzkodj, úgy hogy csak derékszögig engeded le magad.
Egy olyan 5-6 sorozatot, 10 ismétlléssek, vagy amennyi megy.
Mellé legalább egymásik bicpesz gyakorlat. De nagy hatásra ne számíts. Kaja is fontos lenne, meg bicepsz kicsi izom. Ha mondjuk a tömege 20%-ával nől sem olyan látványos mint amire várnál.
Egész karra, vállra, mellre, érdemes edzeni. Mellé kicsit mehet has, alsó hát, vádli, comb egy egy gyakorlattal.
4/14 anonim válasza:
Fekvőtámasszal nem edzed a bicepszed. Ahhoz súlyzó kell vagy húzódzkodj szűk fogással magad felé néző tenyérrel
5/14 anonim válasza:
A tricepsz (kar hátsó része) háromszor akkora tömegű, inkább arra eddzél, ha látványos eredményt akarsz. De ahogy előttem is írták, megvelelő táplálkozás nélkül megszakadhatsz, akkor sem érsz el semmit.
6/14 jeszko válasza:
Elnézést az ismétlésekért. Egy kicsit megvilágítva: a fekvőtámasz felemelkedő szakaszában a tricepsz húzódik össze, a leereszkedő szakaszban pedig a tricepsz feszülése enyhül fokozatosan. Ha pusztán a gravitációra gondolsz, akkor világosan belátod, hogy a bicepsz nem fejt ki erőt egyik fázisban sem. Természetesen a fehérjefogyasztásodat emeld, de ne túlzott mértékben.
7/14 anonim válasza:
A bicepsznek csak stabilizáló szerepe van a fekvőnél, de ez kevés a fejlesztéséhez.
8/14 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal! A húzódzkodás jobb arra, hogy növelje az izomtömeget a bicepszeden. Egyébként a bicepszed mérete nem jelenti ám azt, hogy erősebb is leszel! (ez csak egy megjegyzés)
9/14 anonim válasza:
Szerintem meg napi 1000 vagy, ha bírod 10.000 fekvő és 1-2 hónap után lesz némi változás. :'D
10/14 anonim válasza:
Ja, még jó hogy csak szerinted. :) Mindig kell egy ember aki nem ért hozzá, de belepofázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!