Miért baj ha hájas vagyok?
85 kiló ha normál magas vagy annyira nem vészes. Főleg ha mozogsz, rendesen eszel (nem túl zsírosat, cukrosat stb.)
Pár kilót érdemes lenne leadni, de semmi esetre se hízz el még jobban. Ha sikerül a BMI normál szintre vinned, akkor simán belefér egy kis háj a hason. Apám egész életében fizikai melót végzett nem volt rajta háj, egyszer kórházba került, amikor kijött semmi ereje nem volt, plusz nagyon vékony volt. Szóval az sem rossz ha van egy kis tartalékja a szervezetnek.
Akkor oké, ha visszafelé is működik: neked is bejönnek a hájas csajok. Jártam ugyanis egy mackós típusú pasival, kb olyan alkat volt mint te lehetsz. Szerettem, jól meg is voltunk, de én ugye nagyjából átlag, vékony alak vagyok és ha szembejött velünk egy nagymellű, nagyfenekű, széles csípőjű lány, rögtön lemangalicázta, meg disznókoca. :/ Csak a vékony nőket tartotta szépnek. Kb az ilyenek miatt dobtam.
Na mindegy, amúgy tényleg egészséged miatt volna érdemes leadnod, nem az esztétikum miatt, mindenki teste olyan amilyen, de az exbarátomnak 26 éves kora ellenére fájtak a térdei a súlya miatt (ő is kb 80-85 kg), nem tudtunk egy jót sétálni, túrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!