Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás előtt állok?

Szálkásítás előtt állok?

Figyelt kérdés

1-2 héten belül kezdeném és a kajára gondoltam, ilyet tudnék talán megoldani:

R: 3 vagy 4 sült tojás egy szelet tk kenyérrel

T: csirkemell 150g + 2 tk kenyér (suliban vagyok)

E: 100g rizs + csirkemell 150g

U: 2adag nitro pure whey (42g fehérje) edzés után

V: 4 sült/főtt tojás + csirkemellből készült sonka 50-100g

Lefekvés előtt 100g sovány túró

Emellé minden kajához menne persze valamilyen zöldség (paprika/paradicsom). 73kg-ról fogok indulni, elég szerintetek?

2013. ápr. 10. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány centi vagy? 73 kiló az még nem sok, miből gondolod, hogy már szálkásítani kéne?
2013. ápr. 10. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Hú, 73 kiló tényleg elég karcsúnak tűnik nekem szálkásításhoz. Egy képet tolhatnál, hogy mit szeretnél leszálkásítani. :)

Most lusta vagyok kiszámolgatni pontosan, de neked napi 210g fehérjét alsó hangon be kéne vinned és ez ránézésre kb jó ha van 100-120.

A tojásból a sárgája az kuka, illetve 4ből mondjuk 1-nek maradhat, de a többihez nem igazán kéne, illetve a csirkemell sonkát is felejtsd el, mert nem jó minőségű fehérjeforrás. Ráadásul gazdaságtalan is. Azt az 5-10 dekát vidd be csirkemellből, olcsóbbra is jössz ki és az minőségi fehérjeforrás. Paradicsomot se annyira javallom, inkább kígyóuborka, vagy kelbimbó, brokkoli, stb.

2013. ápr. 11. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Előttem elmondták a lényeget, és én is úgy látom, hogy kevés lesz a fehérje, 210g fölé kell tolni a bevitelt. És ne sonkából, hiszen abba tesznek minden sz@rt is pl tejcukrot és még drága is , ha megnézed a kilónkénti árát.

8 tojásfehérje + 2 sárgája=30g fehérje, 300g csirkemell:75g fehérje, 100g sonka:20g fehérje, 2 adag nitro pure:40g, 100 g túró: 15g fehérje: összesen: kb 180g. Növényi fehérjéket nem számoltam, legyen meg állati forrásból a min. 210g.

2013. ápr. 11. 07:05
 4/4 A kérdező kommentje:
értem, kösz.
2013. ápr. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!