Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről a kúráról?

Mit gondoltok erről a kúráról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több mint két éve edzek, (kaja rendben, edzés rendben) és már mégsem tudok felszedni egy gramm izmot sem! (sem zsírt.)

Azon gondolkodtam, hogy egy gyengébb danabol kúrát levezethetnék, (50 darabra gondoltam), és rengeteget olvastam erről, tudom, hogy mik a mellékhatások stb.

Nem olyan válaszokat kérnék, amelyekben azt írjátok le, hogy ne ezt szedjem!

Az lenne a fő kérdésem, hogy 50 darabtól milyen hatást várhatok? kb. hány kg (izom+víz) jönne fel?

ISMÉTLEM, nagyon vékony vagyok, 174 cm, 54 kg, karom mérete: 32..

Válaszokat előre is köszönöm!

2013. márc. 11. 18:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megtaláltuk a problémádat, a fegyencedzés a ludas.

Ezzel ugyan egy bizonyos szintig lehet erősödni, izmosodni, de korántsem jó arra, hogy nagy izmokat érjünk el vele. Ahhoz konditermi, intenzív súlyzós edzésre van szükség.

Tévedés, hogy a fegyencedzés ugyan olyan jó, nem ad akkora stimulációt az izmoknak, mint a súlyzózás.

Legyen továbbra is jó az étrended, és konditermi edzés legyen, súlyzós edzés. Izmosodni fogsz, nem kell hozzá akkor se orvos, se kox.

2013. márc. 11. 19:24
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! :)

!!!

2013. márc. 11. 19:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha gondolom dobj egy üzit és segítek pár dologban kondival kapcsolatban :)
2013. márc. 11. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudsz felszedni?

Menj el a patikába vegyél b12 -őt ,majd 1 hónap múlva nem ezt fogid mondani ! :)

2013. márc. 11. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!