Mit gondoltok erről a kúráról?
Sziasztok!
Több mint két éve edzek, (kaja rendben, edzés rendben) és már mégsem tudok felszedni egy gramm izmot sem! (sem zsírt.)
Azon gondolkodtam, hogy egy gyengébb danabol kúrát levezethetnék, (50 darabra gondoltam), és rengeteget olvastam erről, tudom, hogy mik a mellékhatások stb.
Nem olyan válaszokat kérnék, amelyekben azt írjátok le, hogy ne ezt szedjem!
Az lenne a fő kérdésem, hogy 50 darabtól milyen hatást várhatok? kb. hány kg (izom+víz) jönne fel?
ISMÉTLEM, nagyon vékony vagyok, 174 cm, 54 kg, karom mérete: 32..
Válaszokat előre is köszönöm!
lehet a pajzsmirigyed túlműködik...
vagy 5-6 g ch sem elég mert extrém ektomorf vagy, ne várj izmot a koxtól ha a kajától sem jön... ezt nem gondoltad komolyan
Két év edzésmúlttal pedig még bőven lehetne fejlődni, valamit eléggé elszúrsz akkor.
Ha megkérhetném, leírnád az étrended, edzésed pontosan?
Amíg ezek a dolgok tényleg nincsenek rendben, addig nem érdemes a koxhoz nyúlni, hiszen a szteroidok is akkor érnek valamit, ha az étrend tuti, mivel a kox szerepe, hogy nagyobb mennyiségű fehérjét legyen képes beépíteni. Ha nincs meg a megfelelő tápanyagbevitel, akkor a kox 0-át ér. Tehát nem a kox fog izmot építeni, hanem a kúra alatt bevitt fehérje.
Mellesleg a Danabol ócska sz@r, hamisítvány. Ha valaki koxolni akar, legalább valami szuris menjen.
Az edzésemet külön itthonra állítottam össze egy szakértővel.
Az étrendem pedig napi 120-140g fehérje bemegy, és 400-450 CH.
rengeteg fehérjeport iszok, szénhidrátot pedig főként zabpehellyel, rizzsel, tésztákkal viszek be, szóval az étrendemmel tényleg semmi gond sincs.
Edzésemnél pedig mindig arra törekszek, hogy kis ismétlésszám, nagy súllyal.
No, várjunk csak! Mit takar az otthoni edzés?
Mert nem mindegy, hogy otthoni edzésről, vagy konditermes súlyzós edzésről beszélünk. Szóval?
Különben én is elmennék dokihoz, csak rutinból, lehet egy vizsgálta mutatna valamit ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!