Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki konditerembe jár, az...

Aki konditerembe jár, az miért kezdett el gyúrni?

Figyelt kérdés
Egészséges életmód, vagy nem tetszett az alakja és javítani akart, vagy a csajok miatt?

2013. márc. 5. 23:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

az izomláz kedvéért!

fanatikus gyúrós és futó vagyok, de az amit egy kemény edzés okoz izomlázban semmi sem tudja pótolni...

jah és bármit megehetek amit csak akarok, nem lesz rajtam felesleg emiatt

2013. márc. 6. 09:06
 12/24 anonim ***** válasza:
ên azért kezdtem mert kamasz koromban hírtelen nõtrm, gerincproblémáim voltak, és a dokim azt mondta, vagy lefogyok, aztán megedzem a hátizmaimat, vagy 30 éves koromra rokkant leszek.
2013. márc. 6. 09:14
 13/24 anonim ***** válasza:
Én azért, mert az egyik haverom is járt, majd egyszer sikeresen elcsalt magával. Persze egyből megtetszett a dolog, részben azért mert oldotta a bennem felgyülemlett stresszt, részben mert mindig jó közérzetem lett utána, viszont a szebb forma kialakulása sem volt egy elvetendő dolog, a csajoknak is jobban bejövök így, illetve már megúsztam néhány verekedést is a megjelenésemnek köszönhetően (mondjuk ehhez az izmok mellett szerintem a magasságom is hozzájárult).
2013. márc. 6. 10:41
 14/24 anonim ***** válasza:

Mert marha rettentő sovány voltam, és lett egy barátnőm, akinek kicsit jobban akartam tetszeni :D puszta jóindulat. Aztán megtetszett az egész dolog, főleg a kiegek, mivelhogy szakmámhoz is kapcsolódnak.

Most már csak sovány vagyok :D Mert marharossz genetikával áldott meg a sors, vagy valami más bibi van, de az orvosok se tudnak semmit.

2013. márc. 6. 10:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Wash, volt egy ilyen haverom, milánóit evett, meg szalonnát, és olyan volt mint a kisujjam, elhívtam edzeni is, ettől meg úgy nézett ki mint egy etióp menekült, kiállt rajta mindenütt az izom, de kb 38 as karja volt de egy gramm zsír sem volt rajta...
2013. márc. 6. 12:24
 16/24 anonim ***** válasza:
Eleinte én is így kezdtem, hogy ettem, ami volt, csak nem történt semmi :D Nagynehezen valami csoda folytán híztam 10 kilót, aztán most kicsit megint csak random ettem, és elkezdtem fogyni xD Szóval nekem nem valószínű, hogy lesz valaha akkora karom, a srác szerencsés lehet :D
2013. márc. 6. 12:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Magabiztosság miatt, mert rossz testbe születtem :)
2013. márc. 6. 15:36
 18/24 poiu ***** válasza:
Wash: ha választhatnék, inkább a te alkatodra szavaznék.
2013. márc. 7. 08:27
 19/24 anonim ***** válasza:

a csajok miattat én írtam, de úgy látom, nem értettétek meg. én lány vagyok. én is járok konditerembe, meg vannak barátnőim, akik szintén, és ott szintén vannak lányok, sőt, a legizmosabb csaj, akit ismerek, konkrétan edző.

arra utaltam, hogy lányok is járnak ám a konditerembe, ők is a csajok miatt? vagy az nem érdekel, hogy a lányok miért járnak oda?

2013. márc. 7. 19:58
 20/24 A kérdező kommentje:
Leírhatod azt is, hogy a lányok miért járnak ,de engem leginkább az érdekel, hogy a fiúk miért.
2013. márc. 7. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!