Fegyencedzéshez tippek?
17éves vagyok.170cm, 60kg, 30as karom van és szépen kiszeretném dolgozni a testem. valami ötletek itthonra? nem szedek semmit és nem is fogok szóval ilyen tippek nem kellenek!
legfőképp olyan tipp érdekelne amihez nem kell csak súlyzó.
Ha nem vagy nullán (ha normális tesiórák vannak, akkor feltehetőleg nem vagy ott), akkor magánzárka edzéstervet és a jó magaviseletet hetente/havonta felváltva csináld! Aztán a test bölcsessége fejezet pont arról szól, hogy érezni fogod, amikor már túl sok, akkor pihentesd. Mindig a legnehezebb edzést választ, ami még szabályos, és mindig annyit, amibe nem fáradsz ki annyira, hogy ne tudnál még egy edzéssorozatot megcsinálni aznap. Fontos az edzésnapló is meg a többi blabla, amit megtalálsz a könyvben.
Ennek az eredménye, hogy teljesen biztonságosan, egészségesen fogsz fejlődni. A fegyencedzés tökéletes alap harcművészeti sportok alá, szerintem ha már pár hónapja szorgosan végzed, akkor nézz magadnak egyet és csináld azzal együtt.
erőt növelni szeretnék főképp.
köszönöm a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!