Piramis technika alkalmazása fekve nyomáskor? Jó ez így?
Figyelt kérdés
Heló mindenkinek!
Ezzel a piramis módszerrel nagyon bajban vagyok,mert nem tudom,hogy helyesen csinálom. Azt írják a fórumokon,hogy az sem jó,ha túl sok a bemelegítés ,mert akkor elfárad az izom a nagy súlykor,de ez sem jó ,ha nem melegítünk be rendesen amit kisebb súlyokkal lehet elérni. 100Kg súllyal nyomok fekve és az alábbiak szerint vezetem fel piramis módban:
1x12:50be,1x10:60,1x8:70be,1x6:80ba,1x4:90be,1x2:100ba.
A 100ba max 2,5szer tudok szabályosan belenyomni. Úgy gondoltam,hogy ha belemenne a 100ba a 4 vagy 6 akkor emelném öttel az egész piramist. Tehát: 55-65-75-85-95-105
Jó ez így vagy tudtok valami jobb felvezetést a gyorsabb fejlődéshez?
Köszönöm a választ!
2013. febr. 8. 14:28
1/2 anonim válasza:
Nem kell ennyire elaprózni, menj fel 20 kilónként, majd egy utolsó sorozat viszatéve kb 70-re és amennyi ismétlés megy.
2/2 A kérdező kommentje:
Montez!
Ezt hogy érted pontosan? 60-80-100-70
Erre gondoltál?
2013. febr. 8. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!