Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
2 hete kezdtem el konditerembe járni. 40 kg-ot tudtam kinyomni fekve. Edzés után bedurrant az egész karom, meg a mellem is. Kb 4-5 napig volt izomlázam, a melledzés után dolgoztam a héten minden izomcsoportra. Egy héttel később ismét melledzés következett, de akkor már a 20 kg-os rudat sem tudtam kiemelni, sőt még a fekvőtámasz sem ment. Ezen kívül semmi másban nem akadályozott, minden izomcsoportra tudtam dolgozni. Fájdalmat fekvenyomás közben nem érzek, csak olyan érzés mintha minden erő kiszállt volna a bal karomból (a jobbal nincs gond). Azóta néha zsibbadni szokott az alkarom, és van benne egy nyomásra érzékeny fájdalom a csont mentén, amire gyulladáscsökkentő kenőcsöt használok. Szerintetek mi lehet a baj?

2013. febr. 3. 21:19
 1/1 Zsü ***** válasza:
A leírtak alapján izomszakadás, kettes típusú. Izomsérülés után is lehet a kart az egészséges állapotnak megfelelően használni, viszont ilyenkor társulhat ínszalag-sérülés, vérömleny is. Orvos, ultrahangozni fognak, addig ne edz vele. Jobbulást, ja, és máskor ne ess neki az edzésnek mint süket a csengőnek, mert ha bírod is, a tested még nincs hozzászokva.
2013. febr. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!