Miért nem jó a sajt, ha tömeget akarunk növelni?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy tömegnövelésnél nem jó a sajt, mert magas a zsírtartalma. Ez miért gond? Lassítja a fehérjék felszívódását, vagy miért? Elég sok sajtot eszek, ha mondjuk napi 2 sajtos kajálást csirkével vagy hallal helyettesítek, akkor változni fog valami?2013. jan. 22. 12:29
1/5 anonim válasza:
A zsír a dietetika dogmái miatt nem jó.
A tejtermékek alapból nem alkalmasak igazán emberi fogyasztásra, DE a növekedésihormon tartalmuk miatt (illetve néhány problémás fehérje miatt, de kit érdekel most ez?).
Na most pont ezért a tömegelést segítik is. Ugyan azt az inzulin emelkedést, amit a szénhidrátok is okoznak, a chszegény tejtermékek is segítik. Ami alapból nem jó, de a fejlődést, növekedést segíti. A tej a borj (ú) tápláléka, növekedést, hízást, fejlődést segít. A sajt is!
2/5 anonim válasza:
Szerintem például a Tolle sovány sajt jó tömegnövelés alatt.
Ha jól emlékszem az arányaira 100 grammban:
35 gramm fehérje
2 gramm szénhidrát
10 gramm zsír
3/5 anonim válasza:
Èn alacsony szènhidràt magas zsirral tömegelek, nekem bevàlik
4/5 anonim válasza:
Ketogénban mehet, erősitsetek meg, ugye?
5/5 anonim válasza:
Ketogén.. táplálkozásba igen. De ketogén szálkásításba például bezavarhat, bár nem valószínű hogy megakadályozza. Tömegnövelésnél meg pont nem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!