Könyök törés után szűk 1 évvel, még nem teljesen kinyúlt könyökkel lehet kondizni?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy Márciusban eltört a könyököm, és olyan szinten összetörtem, hogy nem tudom kinyújtani teljesen, van kb egy 7-8 fokos elmaradás, és azt szeretném kérdezni, hátráltatna ez a testépítésben.
A sebésszel, aki műtött, Márciusban fogok beszélni,de érdekelni a ti (azaz a hozzáértők) véleménye is.
Előre is köszönöm!
2013. jan. 17. 22:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem beszélj egy gyógytornásszal. Talán kisebb súllyal el lehet kezdeni.
2/2 anonim válasza:
a súlyzóst edzést egyenlőre hagyd.
a fegyenc első pár lépése jobban menne a sérülésből épüléshez.
nem izolált az edzés,és a saját tested működését,mozgatását lenne célszerű helyrehozni,nem más tárgyakat izoláltan mozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!