Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eltörhet-e az ember karja...

Eltörhet-e az ember karja szkanderezés közbe?

Figyelt kérdés
Az öcsém felkarja könyök felett szilánkosra tört, és azt mondja, hogy ez szkanderezés közben történt egy nagyobb darab ellenféllel szemben. Kicsit szkeptikus vagyok a dolgot illetően, mert még soha nem hallottam ilyenről...

2012. dec. 17. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig eltörhet. Én külföldön láttam hogy egy versenynél az egyik pasas keze így tört el
2012. dec. 17. 20:00
 2/9 dirtboy ***** válasza:
94%

szerintem eltörhet de inkább a könyöke mint felette.

én pont ilyen miatt nem is merek szkanderozni.

2012. dec. 17. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
2012. dec. 17. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen, a légy című horrorfilmben is volt ilyen :)))
2012. dec. 17. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=wRZRdHI4YY4

Szkeptikus vagyok, ezekre rá lehet fogni, hogy nem esznek normálisan, bár az előző videóban szereplő manusokról azért nem mondanám el ugyanezt.

Ez a felkartörés szerintem akkor lehet aktuális, ha kb. ugyanolyan erős fizikumú személyek feszülnek egymásnak, akik azért elértek már valamit. Ha erősebb vagy, lenyomod, ha gyengébb, akkor lenyomnak, de egyik esetben sem tartom valószínűnek a csonttörést.

2012. dec. 17. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
persze, hogy eltörhet te vak
2012. dec. 17. 20:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Szkeptikus abban voltam, hogy tényleg szkanderezés közben tört-e el a keze, mivel nem voltam ott...
2012. dec. 17. 22:39
 8/9 Sznofru ***** válasza:
100%
A felkarcsontja simán törhet, ha rossz pozícióban ráránt az ellenfél.
2012. dec. 18. 10:05
 9/9 anonim válasza:
100%

Igen, eltörhet.

Enyém is eltört, a felkarom, kb. mintha egy gyufának a két végét ellenkező irányba csavarnád. A doki szavaival élve "mindegyik így törik".

Műtét, csavarozás, 19 öltés, aztán néhány hónap torna, edzés után működött, de igazából fél év után volt jól használható.

Műtét után se váll, se csukló, se ujjmozgás nem volt, a váll alakult a legkönnyebben.

Ne szkanderozzatok, nem éri meg!

2013. nov. 21. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!