Nálatok van a az edzőteremben afféle a "terem bikája"ember?
Figyelt kérdés
miből gondolod?hogy viselkedik?mennyire szimpatikus?:)2012. nov. 17. 16:15
1/12 JayC válasza:
mindenhol van, egészen addig amíg le nem törik a szarvát.
2/12 A kérdező kommentje:
mit értessz ezalatt?
2012. nov. 17. 16:23
3/12 NagyonGonosz válasza:
Nincs tipikus terem bikája. Van akin látszik, hogy büszke magára, de nem durván. A mi termünk elég szolid kis terem. Vannak nagy emberkék, de nem dobálják a súlyokat és nem ordítanak edzés közben.
4/12 anonim válasza:
Én csak azt szoktam gondolni magamról, hogy olyan erős vagyok mint egy bika. Ezzel "erősitem" magam.
5/12 A kérdező kommentje:
értem de nektek milyen viselkedéstípusból következik ez?akár az hogy büszke magára
2012. nov. 17. 16:43
6/12 JayC válasza:
ahova én járok az egy viszonylag kicsi, családias hangulatú terem. ezért nagyjából ismerek már minden arcot ott. van ott pár 30as, nagyobb darab ipse, akiken látszik hogy nem most kezdték az ipart, és az is látszik, hogy tele vannak már mint a déli busz. ez az a tipus, aki valamiért azt hiszi magáról, hogy k urva kemény, és elfelejti hogy honnan jött. látszik rajta, hogy lekezelően nézi a kezdőbbeket, azt hiszi minden gépnél neki van elsőbbsége, és hogy mindenkinek az ő tanácsukra van szüksége, amit előadnak pökhendi stílusba.
azon mosolyogtam egyszer, amikor egy ilyenen rajta maradt egyszer a súly, és nyüszített hogy szedjük le, aztán meg nagyképűen azt mondta, biztos azért nem ment ki, mert pár hete volt egy kulcscsont sérülése.
7/12 A kérdező kommentje:
ez jó: D
2012. nov. 17. 16:51
8/12 anonim válasza:
nálunk nincs ilyen ember nekünk is kis családias edzőtermünk van
9/12 anonim válasza:
Nálunk egy 17 éves cigánygyerek a rajcsávó. Renátó a neve. Ha lemegyek már ott van, ha végzek még ott van. Ha reggel megyek akkor is, ha este megyek szintén. Még nem edzettem úgy, hogy nem lett volna ott :) Kb mindenki tôle kér segítséget stb. Kicsit vicces.
10/12 JayC válasza:
lehet, hogy ő az önkéntes teremedző. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!