Szerintetek melyiknek lenne értelme?
Figyelt kérdés
65kg vagyok és 177cm
És testépítési szándékomat melyik termékkel tudnám nagyobb sikerrel végrehajtani?
Vagy esetleg ebből?
Vagy van valami más termék viszonylag jó árba?
2013. jan. 17. 19:35
11/15 anonim válasza:
Arnoldéknál nem sok saját tesztótermelés volt napi 50-60 mg methandienonnal.:) és még lehet, hogy keveset írtam.
De abban igazad van, hogy kell telített zsír is a tesztoszterontermeléshez, csak ez egy koxoló versenyzőnél szinte leáll a kúra alatt.
12/15 anonim válasza:
Egen, ez lehet hogy a gyógyszeripar fellendülése előtt volt. Na, konkrétan mielőtt szúrták magukat.
13/15 anonim válasza:
A methandienon az tablettás cucc volt, Arnold már tizenévesen marékszámra szedte a dianabolt. Ne legyen kétséged.:)
14/15 SSanchez válasza:
Senki nem mondta, legalábbis én nem, hogy a cukor jó minőségű, de mivel itt a turmixról van szó és abba nem teljes kiőrlésű kenyeret tesz az illető, hanem cukrot, nem volt nehéz kitalálni mire gondol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!