Egy tanácstalan kezdő testépítő kérdései. Tudnátok segíteni?
Sziasztok!
Teljesen tanácstalan vagyok és szeretnék tőletek építő jellegű tanácsokat kérni.
Rólam:
35 év, 195cm , 138Kg.
5 hónapja kezdtem edzeni azzal céllal,hogy ne hagyjam magamat elpuhulni,mert közel 40 felé is van élet :-)
Heti 4 napot edzem 1 izomcsoportot egyszer edzek a 7en és az edzéseim nem hosszabbak mint 1,5 óra.
Amikor elkezdtem edzeni 142kg voltam és nem fogyasztottam semmilyen tápkieg szeret sem.Ennek eredménye,hogy 2 hónap alatt leadtam 11Kg-ot.
2 hónap után viszont átestem a ló túlsó oldalára,mert elkezdtem minden féle tápkieg szereket fogyasztani.
Ezek: tejsavó fehérje: Napi 5 adag, Scitec Multi Pro: napi 1 csomag, és Kreatin amiből a feltöltés után napi 20gramm volt a fenntartás és edzés után dextróz. Az étkezésem is rendben van. Napi 7-8 szor étkezem minden félét. ( húsok, szénhidrátok, zöldségek, zabpehely stb )
3 hónap alatt a következőket értem el párat említve:
Fekvenyomás: 70Kg ---> 100Kg
Vállról nyomás: 40Kg ---> 65Kg
Állva bicepsz egyenes rúd: 30 Kg ---> 60Kg
A lefogyott 131Kg-ról 138Kg-ra nőttem mostanság.
Már most úgy nézek ki mint egy hegyomlás többek szerint is és vannak olyan kokszos edzőtársak is akik persze formásabbak meg erősebbek,de nem nagyobbak.
Azt még tudni kell,hogy a súlyom ellenére kb 110Kg-osnak nézek ki,mert többek szerint is piszok jó genetikával rendelkezem és még ráadásul nagyon vastag csontozatú vagyok ami plusz rátesz a nagyságra. Mindenki azt hiszi,hogy szedek valamit,de nem.
A rengeteg bevezető után lenne a következő kérdésem. Hogy tudnék még úgy fogyni,hogy az erőm és az izmom ne csökkenjen csak a testzsírom? Szeretnék még több izmot,de az megint súly gyarapodással járna ami természetes,de valahogyan a zsírtól kellene megszabadulni. Ajánlatok mindenféle szteroidot,de ezzel nem szeretnék élni.Szeretném még egészségben felnevelni a két kicsi fiamat . . .
A másik kérdés pedig,hogy nagyon nagy az úszógumim a derekamon. Tudom ,hogy erre nincs más csak a kardió. Futni szeretnék tavasztól,de félek,hogy ott is elveszítem a felszedett izmot,mert úgy hallottam,hogy a futás a testépítők nagy ellensége.
Köszönöm a segítőkész válaszokat!
Köszönöm mindenkinek az értékes válaszokat.
A több fehérje és kevesebb szénhidrát és több cardio részt fogom előnyösíteni.
Olvastam azt is,hogy valaki kolbásszal meg rántottával szálkásít. Nem mondom,hogy nem lehetséges,de ott piszok gyors lehet az anyagcsere és a cardió.
Montez!
27 év naturál? Az komoly lehet! Ha tudsz küldjél át nekem egy lépet,mert megnézném hogy mi a natural teteje.
SSanchez !!!
ahogy írtam nekem hormonális "betegségem van" ezzel áldott meg a sors nagyon ritka a magas teszto szint meg az is aki kihasználja
olyan mintha mindig tabikat szednék v vmit szurnék de semmi nem kell ...
irigyel is sok koxos haverom de ez van ...
Montez tudja mit beszél....vele cseréltem képet de inkább inkognitóban maradnék hiszen elég ismert vagyok a hazai bodys életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!