Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Több mint 3hónapja nem nőt a...

Több mint 3hónapja nem nőt a karom fél cm-se. Miértnem?

Figyelt kérdés

kajám rendben.2,5g fehérje,3,5-4g ch tstsúlyonként.

heti 1x edzek mindent.

bicepszre:4x-10 állva egyenes rúd

4x8-10 scottpad

4x10-12 állva egykezes..+ 3sorozat kalapács vagy vmi más.

tricepsz: 4x:10-12 lehúzás kötélel

4x:10-12két pad között fekvő, 4x10-12lórugás,4x:10-12egykezes súllyal állva.

#gyúrás #nemnőlakarom #bitricepsz
2013. jan. 6. 22:48
 1/8 A kérdező kommentje:
endomorf alakt vagyok.utóbbi 3hónap alatt híztam kb 6kg ott kara kb 1cm.
2013. jan. 6. 22:50
 2/8 Dogmatix91 ***** válasza:
próbálj ki más edzéstervet, variáld a gyakorlatokat, 1-2 szer mehet magas ismétlésszámú edzés vagy teljes testes. Valószínűleg megszokta a tested az azonos stimulációt, ezért beállt egy szintre. Használj más súlyt. Ferdepados bicepszet én imádom, csigás bicepsz/tricepsz, tolódzkodás, szűk fogással test felé néző tenyérrel húzódzkodás, koponyatörés, szűk fekvenyomás. Rengeteg gyakorlat van amit nem csinálsz. Válogass és próbáld ki őket.
2013. jan. 6. 23:08
 3/8 anonim válasza:
Szedjél izomnövelő tablettát.
2013. jan. 6. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Növeld a ch-t 5-6g/tskg-ra. Nyugi nôni fog az, én is ekto vagyok! :)
2013. jan. 6. 23:19
 5/8 A kérdező kommentje:

de én endo vagyok nem ektomorf :D

3-4g chnál többet nem merek mer akkor elzsírosodnák :S

2013. jan. 7. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ez a 3 hónap az első 3 hónap, akkor valami mégsem oké. A heti 1 edzés nem sok, de tulajdonképpen karra amúgy sem edzenél többször és a gyakorlatok meg jónak néznek ki, én is ezeket csinálom és 4 hónap alatt 35-ről 39cm-re nőtt a karom. Mondjuk én 5,5-6g CH-val megyek, hiába vagyok hízós, majd lediétázom. Neked se kéne ennyire a zsírral foglalkozni tömegeléskor. El kell fogadni a genetikád, vannak akik tudnak viszonylag tisztán tömegelni, mi endók nem ilyenek vagyunk.
2013. jan. 7. 00:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, félreolvastam. Szerintem télen ne félj, ha kicsit jobban zsírosodsz, ilyenkor nem mutogatod magad :) Esetleg próbálj meg egy creatin kúrát. Illetve majd ha lesz idôm akkor elküldök egy linket. Arról írnak, hogy a testünk megszokhatja a terhelést, ezért nem fejlôdik. Pontosan nem emlékszem rá, majd elôkeresem. Még 1 tipp: váltogasd a gyakorlatokat!
2013. jan. 7. 01:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy emeld a ch-t. A gyakorlatok jók, de ne legyen két egyforma edzésed, mindig változtass valamit: gyakorlatokat, azok sorrendjét, ismétlésszámot stb.
2013. jan. 7. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!