Szia. Magyarorszagon is egyre elterjettebb a sajat testsulyal edzes (fegyencedzes, workout) En is igy edzek mar egy eve. Mi a velemenyed az e fajta edzesrol?
Az edzésrendszert jónak tartom, csak azzal van bajom, hogy miért kell a fegyenceseknek a testépítést fikázni? Megfér egymás mellett a két módszer, sőt együtt is alkalmazható.
2013. jan. 1. 10:51
2/7 anonim válasza:
Nezopont kerdese hogy kinek mi tetszik!
En kondizok en ezt szeretem jobban de nem fikazom azokat sem akik fegyenceznek. :)
2013. jan. 1. 10:51
3/7 SSanchez válasza:
Igaza van, de ez csak azokra vonatkoznak akik nekünk feszülnek, hogy milyen erősek, akik el vannak maguknak azokkal semmi probléma nincs. Bunny-val nem érdemes foglalkozni mert balf@sz is meg nem is, furcsa ember nehéz megérteni, ő szeret különcködni, ami másnak jó az neki nem, ő mindig más irányba megy, csak az jó amit ő csinál stb. Meg ha face-re felteszel magadról feszülős képet bu.zi vagy, akkor Illés Norbi is bu.zi? Neki ezt nem mondaná személyesen. Szóval nem kell komolyan venni.
2013. jan. 1. 11:06
4/7 anonim válasza:
Megfelelő étrenddel e-fajta edzéssel is lehet szép eredményt elérni. Személy szerint jobban preferálom a súlyzós edzést. Egyetlen baj csak a keménykedő emberekkel van.
Bunny válaszán nem lepődtem meg. Én bírom a stílusát, ő ilyen. :D
2013. jan. 1. 11:30
5/7 anonim válasza:
Maga a saját súlyos edzés jó, miért ne lenne az?
Viszont az a misztikus, hazug, lenéző propaganda, amit a sok wannabe bolygókapitány hülyegyerek levág mellé (mert átmosták vele az agyukat) nagyon nem kéne. Ez generál minden feszültséget.
2013. jan. 1. 11:52
6/7 anonim válasza:
Saját testsúlyos edzés jó, mert tök jó dolgokat meg lehet tanulni, látványos gyakorlatokat, mint a muscle up, front level, back lever, human flag. Jó érzés ha már meg tudod ezeket csinálni, mert sokat kell értük gyakorolni. De önmagába ezekkel az edzésekkel nem nagyon tudsz látványos eredményt elérni izomban. Ha izmot is akarsz, plussz ilyen látványos gyakorlatokat is akarsz, akkor kondizni is kell, csak okosan kell beosztani a kettőt, edzéstervet kell mindkettőre kitalálni magadnak. Én is így csinálom.
2013. jan. 1. 20:50
7/7 anonim válasza:
Gondolkozzatok el azon amikor a Bunny megnyilvánul valamiről,aki nem érti nem kell őt köpködni mert a legtöbbször igaza van, amikor beszél valamiről az csak egy általános dolog nem akasztja rá senkire se hogy te rád gondoltam, sokan utálják mert mindenkit elküld a pi..ba ,de gondolkozzatok el h miért! én Kondi párti vagyok mert míg a fegyenc edzés leginkább az erő beli növekedést fejleszti amit saját testsúlyal végzel amit mint tudjuk fix, céljaid elérése a kérdés mert ha masszív akarsz lenni inkább a kondi .de ha nem akkor jó a fegyenc. de itt is a kaja lényeg ha szart kajálsz ne várj semmit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!