Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Biotech nitro gol pro enzy +...

Biotech nitro gol pro enzy + valamilyen bcaa vagy HI-TEC whey c6?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés h melyiket ajánlanátok ??? :)

2012. dec. 12. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a Whey C6-tal elfogult vagyok, az egyik legjobb, ha nem a legjobb protein. Ecdysteron is van benne, talán azt választanám.
2012. dec. 12. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Whey c6 4 hét + 4 kiló ( tökéletes étrenddel) nem zsirosodtam ment mellette creatin akg meg hmb
2012. dec. 12. 20:24
 3/5 JayC ***** válasza:
én is c6-ra szavazok.
2012. dec. 12. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a két proteint nem lehet összehasonlítani, mivel a Biotech egy mix tehát whey, casein, egg is van benne.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__37384..

A Whey C6 pedig tiszta whey (koncentrátum, izolátum, és hidrolizátum.

[link]

A Whey C6 hozzáadott szénhidrátot, cukrot nem tartalmaz. Igen alacsony a zsír tartalma. Hozzáadott L-leucin, és L-glutamint tartalmaz. Ugyn nincs kiemelve, mint a Biotechnél, de emésztőenzym komplexet ez is tartalmaz. És persze a Beta - ecdysteron, ami csak ebben illetve a Peak Whey Fusion proteinekben van!

A NitroPure 100g-ban

8 g BCAA

10 g glutamin

A Whey C6-ban 100g-ban

28g a BCAA, ebből 18g L-leucin

És adagonként(!!) eszel 8,6g BCAA és 6,6g glutmaint.

Ha edzés előtt betolsz egy HiTec Hyperfusion-t is, és mondjuk választassz az egész mellé Myprotein EAA aminot, akkor már engem is túlszárnyaltál.

2012. dec. 13. 11:04
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!! :) akkor szerintem eggyértelmű a választás :D
2012. dec. 13. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!