Mit érhetek el ezzel az edzéstervvel? (21/L)
Úgy döntöttem, szeretnék kicsit formásabb lenni. Korábban 6 évig versenyszerűen úsztam (kb. 7 éve hagytam abba -amit utólag nagyon megbántam).. 1 éve kezdtem el foglalkozni magammal, (rendszeres kocogás) amitől szép izmos lett a vádlim, viszont mindenhol máshol erősödni szeretnék. Most 52 kg vagyok, és nagyjából 168 cm. Mások szerint már túl sovány.
Írtak nekem ma egy 3 napos edzéstervet. Minden nap van 30 perc kardió, a többi 5x20-as ismétlésszámmú gyakorlat (pl oldalemelés, combbicepsz, nyakmögül nyomás, stb-stb.)
Az lenne a kérdésem, hogy ez nem egy szálkásító edzésterv? Mi történik, ha ezt követem?
Mert nekem nincs mit leszálkásítanom még, és nem szeretnék mégjobban lefogyni...Köszi a válaszokat :)
Pontosan, nincs szálkásító súlyzózás. Szálkásításnál több aerob megy és szálkásító diéta.
Tehát főleg a kaján múlik, hogy ezzel a tervvel te szálkásodsz vagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!