Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés, ez miért van?

Testépítés, ez miért van?

Figyelt kérdés
Lassan már 1,5 gyúrok, de csak nagyon mérsékelten szívelégtelenség miatt heti 1-2 kondi maximum. És egyszerűen nem látszik semmi hatása csak akkor ha befeszítem az adott izmot. Ha ráfeszítek akkor látszik ,hogy sokkal nagyobb mint régen mikor nem gyúrtam és úgy feszítettem, de ha nem feszítek egyáltalán nem látszik, hogy edzek. Ez miért van?

2012. nov. 9. 22:56
1 2
 1/12 NagyonGonosz ***** válasza:
Rossz étrend és az intenzív edzés hiánya?
2012. nov. 9. 23:02
 2/12 anonim ***** válasza:

kevés a kaja nincs miből nőj.

üres tankkal a kocsi sem megy.

meg ugye heti 1-2 edzés.

hát...a gerincbetegek is legalább 3xfél órát tornáznak a héten bakker.

nézz utána a fegyencedzésnek,és edzések alatt-napi 20-30p-viselj pulzusmérőt.

2012. nov. 10. 01:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Valószínüleg a táplálkozással van a baj. Illetve a betegséged révén lájtosabb edzéseket végezhetsz.
2012. nov. 10. 05:24
 4/12 anonim ***** válasza:
hát ja, szinte nulla edzés + nem jó étrend, akkor nincs mit várni.
2012. nov. 10. 05:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Étrendem az tökéletes + még tömegnövelő is. Szal inkább edzés :$
2012. nov. 10. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Azt a tökéletes étrendet azért írd már le ide légy oly szíves meg azt hogy mennyi a súlyod, hogy le tudjuk ellenőrizni. A heti 1-2 edzés nem sok, de azért kellene, hogy legyen valami kis eredménye jó étrend mellett.
2012. nov. 10. 21:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Igazából 15 éves vagyok, és tanulás mellett nincs nagy időm étrend tervezésére, de az átlagos táplálékom főleg rizs + pulykamell, és tengeri halakat pl szardíniát is eszek, eddig volumass 35 tömegnövelőt szedtem, most gian fast-ot, igazából heti 1x vagyok kondiba, 2. otthon edzek saját testsúllyal, + kézi súllyal, azért van csak heti 1 kondi mert szívbeteg vagyok, különben 3x is eljárnék. Ha befeszítem a karom látszik, hogy fejlődtem, de ha nem feszítek, akkor csak nagyon picit. Az étrend változással 6 kg-t fogytam, mert régen 71kg voltam még júniusban, most 65kg vagyok, mert régen nagyon zsírosan táplálkoztam és este is sokat sült krumpliztam meg pizzáztam.
2012. nov. 10. 21:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Tehát nincs is számolva az étrended, akkor azért nem kellene azt írnod, hogy tökéletes. Pláne gain fast?? Egy cukorkupac! :)
2012. nov. 10. 21:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Azért ezt vettem, mert a neten legtöbb helyen azt írták, hogy az egyik legjobb tömegnövelő, és azért elég sok anabolikus szer van benne pl l arginine stb.
2012. nov. 10. 21:47
 10/12 anonim válasza:

Helló! Megpróbálok segíteni! Én kb 1 éve edzek nagy sikerrel.

Adataim : 180 magas, 103 KG, 30 éves, Kar 46 CM Mell 130 cm...

Az egy év edzés az két részletből áll 3-4 hónap átmozgató edzés 6 hónap súlyzós megtervezett edzés. Genetikán nagyon sok múlik, és persze az étrenden! Ide beillesztek neked egy linket amin meg tudod hogy mennyi táplálékot ch-t, fehérjét kell bevinned a szervezetedbe napi szinten elosztva

LINK: [link]

Ha ez kitöltötted és megkaptad az értékeket itt a következő linken a kiszámolt étrendeket fogom neked belinkelni

LINK : [link]

+ nagyon fontos hogy sokat olvasgass a testépítésről, nagyon fontos az edzés kivitelezése illetve a gyakorlatok pontos végrehajtása!

Hetente végezz legalább 2 súlyzós edzést 2 csoportban elosztva, sose edz 3 izomcsoportnál többet egy nap!

PL: Kedd Mell/Bicepsz/Has Péntek: Hát/Tricepsz/Comb, ezek a fő izomcsoportok.

Ha ezeket mind betartod, odafigyelsz az étkezésre illetve a gyakorlatok helyes elvégzésére garantálom fejlődni fogsz!

Remélem tudtam segíteni!

És tanuld meg : Edzésnél az izom fájdalom az a te barátod!!!

2012. nov. 12. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!