Elkezdtem a fegyencedzés és "híztam". Ez normális?
Körülbelül két hete kezdtem el a fegyencedzést, úgy, hogy minden gyakorlatból legalább a második szintről indultam. Most így állok:
- fekvőtámasz: 3
- húzódzkodás: 3
- lábemelés: 3
- guggolás: 4
Mikor elkezdtem 66 kiló voltam 185 cm-re, most 69 vagyok. Annyi változás történt, hogy betartom a napi háromszori, négyszeri étkezést, és rengeteget zabálok. Próbálok nem szemét kaját enni, tehát fehérjedús ételeket ezek, de étrendem az nincs. Edzés előtt (minden másnap az összes gyakorlatból) benyomok egy pohár Nutridrink Nutrison-t. Azt mondják nem túl jó, de jobban esik, mintha kajálnék edzés előtt, ráadásul úgyis lemozgom, tehát mintha meg se ittam volna.
Jól csinálom, vagy nem igazán? xd
Most miért ne lenne normális?, ha még te is írod, hogy rengeteget zabálsz. Akkor persze, hogy nő a tömeged, de valószínű, hogy nem csak izomban.
Ha meg szálkásítás (zsírleadás) a cél, akkor kellene szálkásító diéta és aerob edzés is. Pár gyakorlat saját testsúlyos edzés az nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!